V. Mičiulienė atvėrė širdį bičiuliams internete:

Noriu imti šakes į rankas, daužyti langus didelius ir spalvotus, šaukti švankius ir nešvankius žodžius, nes širdis plyšta, negalėdama atsakyti į klausimą „Kodėl?“ Kodėl mano vaikas turi išvažiuoti už jūrų marių, nes nebepakelia mano nuolatinės materialinės pagalbos? Kodėl turiu žinoti, kad šiandien apkabinau jį paskutinį kartą... Ilgam?! Kodėl darydamas viską, ką gali - negali nieko?! Kodėl diplomą, kurį visomis prasmėmis taip sunkiai abu gavome, jis paliko namie?! Šyptelėjo: „man jo ten nereiks“. Kada tai baigsis?! Visiems?! Ir kada prasidės, bet kitaip?! Geriau? Nuleistos rankos kaip sparnai velkasi žeme... O širdis plaka kartu su barbarišku žodžiu „ninavižu“.

V. Mičiulienė sūnų į Angliją išlydėjo prieš tris dienas. Žinoma moteris jautriai reagavo į išsiskyrimą ir sakė, jog jai sunku dėl to, kad sūnus turėjo išvykti. V. Mičiulienės atžala prieš porą metų baigė režisūros studijas ir per minėtą laikotarpį nesurado darbo, kuris galėtų tapti pragyvenimo šaltiniu.

„Tie dveji praėję metai buvo pilni juodų pastangų. Tie metai padarė savo. Visi bandymai išgyventi... Tai buvo beprotiškai sunku. Jo draugai žinojo kelią, o jis tuo keliu ir išėjo. Na, jis užsidirbdavo čia tik labai kukliam egzistavimui. O kitur už tą patį moka gerokai daugiau. Išvyko baisiai to nenorėdamas. Pagalvokite, prieš dvejus metus baigė universitetą, bandė kabintis, tačiau nesėkmingai. Tai jį paveikė“, – DELFI pasakojo V. Mičiulienė.

Garsios komikės atžala turi ambicijų kurti dokumentinius filmus. Dirbdamas šioje srityje jos sūnus negalėjo pragyventi. Anot V. Mičiulienės, šiuo požiūriu Anglijoje galimybės yra visai kitokios.

„Norint jo svajonę realizuoti, reikėjo išvažuioti. Ten už tą patį mokama daugiau. Anglija nėra jo svajonių šalis, jam reikėjo išvykti, kad galėtų įgyvendinti svajonę. Tiesiog atsitiko taip... Tas pats scenarijus, kaip dažniausiai ir būna. Išvažiavo vienas draugas ten, o paskui jį - visi broliai, seserys, draugės ir draugai. Taip ir čia nutiko“, – nusiminusi DELFI kalbėjo V. Mičiulienė.

Paklausta, ar ketina vykti aplankyti emigravusį sūnų, komikė patikino to neketinanti daryti. Su atžala ji bendrauja virtualiai, jau matė ir jo buitį, ir aplinką, kurioje šis gyvena.

Be to, V. Mičiulienė gastrolių metu yra ne kartą aplankiusi minėtą šalį.

Kiek laiko sūnui teks gyventi Anglijoje, kol kas neaišku. Violetos faktas apie sūnaus emigraciją nedžiugina taip pat kaip ir nežinomybė, kiek laiko sūnui teks praleisti ne gimtojoje šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)