"Gandas apie mūsų pramogas pasiekė atokiausius Lietuvos kampelius, svečiai rinkosi paskubomis, suvažiavo draugų iš Kauno ir Vilniaus, žmonės rinkosi smagiai praleisti vakarą, visi norėjo įsijungti į mūsų klipo filmavimą", - DELFI pasakojo K. Navickaitė-Tina, tačiau paaiškino, jog pats klipo filmavimas jai tapo didele staigmena, kurią Tinai gimtadienio priga suorganizavo jos stilistė Olga Filatova-Kontrimienė.

T. Rimgaila ir K. Navickaitė-Tina pasakojo, jog ieškant muzikos klipui pagelbėjo Jurgis Didžiulis. Jis šokėjų porai pasiūlė "eurovizinį" hitą "Eastern Europen Funk". Originalios dainos žodžiai buvo pakeisti, naujuosius įrašė dainininkė Kristina Jatautaitė. Kūrinys tapo Tinos ir Tado palaikymo komandos hitu.

"Negalėčiau nepaminėti ir mūsų genijaus Manto Rutkausko-Wolt. Be jo skvarbios akies ir kūrybinės gyslelės mūsų video būtų tik paprasti filmukai. Taigi, daug dirbome, daug stengėmės, o kas iš to išėjo, nuspręskite jūs, mielieji. Tikimės, kad jei mūsų pastangos ir liks neįvertintos, tai bent jau truputį jus pralinksmins siaučiant žiemai", - DELFI kalbėjo T. Rimgaila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)