Tarp atvykusių „Šoks su manimi“ dalyvių buvo ir Kristina Ivanova. Nors mergina skaudžiai paliko šokių projektą, tačiau palaikyti šiltus ir gerus santykius su kolegomis bei įsitraukti į paramos akciją vis vien pasiryžo.

Susirinkusiems geros valios ambasadoriams bei žurnalistams, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė sakė, kad šių metų projektas, dar kartą kvies visus Lietuvos žmones tapti geros valios ambasadoriais bei skatins kiekvieną paklausti savęs, kuo aš asmeniškai galiu padėti vaikams, kurie išeina iš vaikų namų.

„Mes norime matyti juos linksmus ir norime integruoti juos į visuomenę. Svarbu pagalvoti ne tik kaip jie gyvena vaikų namuose, bet kartu ir užtikrinti, kad tie vaikai išėję iš vaikų namų būtų pasiruošę gyvenimui“, - kalbėjo TV3 generalinė direktorė L. Blaževičiūtė.

Taip pat projekto organizatoriai teigė, jog ši išsipildymo akcija bus nepaprasta ir įkvepianti. Šiais metais akcijos paramos laukia net 105 - ios globos įstaigos.

Konferencijos metu startuojant devintajai išsipildymo akcijai, buvo prisiminti ir praėjusių metų rezultatai.

„Per aštuonerius metus akcija išpildė labai daug vaikų, gyvenančių vaikų namuose, svajonių. Per šiuos metus suaukota virš 18 mln. litų. Pinigus aukojo ne tik Lietuvos žmonės, bet ir užsienyje gyvenantys geros valios piliečiai. Taip pat reikia pažymėti, jog praėjusiais metais akcijoje dalyvavo net 120 globos įstaigų, kuriems buvo skirta parama“, - teigė labdaros fondo „Vienybė“ direktorė Aušra Lasauskaitė.

Finalinis koncertas, kuriame pasirodys šokių projekto dalyviai, įvyks jau gruodžio 17 d. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją