Pirmadienio vakarą Vilniuje, muzikiniame klube „Line Up“ – ilgai lauktas „Kitokių pasikalbėjimų“ renginys, kurio metu paaiškėjo, kam savo vietą perleidžia M. Katleris. Pagrindinį mikrofoną perima radijo stoties „M1“ balsas, populiarių podkastų kūrėjas ir renginių vedėjas Paulius Vaitiekūnas.

„Kitokie pasikalbėjimai“ grįžta! Taip, jau daug kas mus buvo nurašę, palaidoję, pamiršę, bet mes dar dainuosim!

Grįžtame ne tik su nauja motyvacija, idėjomis, bet ir su svarbiais pokyčiais. Prie „Kitokių pasikalbėjimų“ vairo stoja naujas, bet jums neblogai pažįstamas, veidas.

Tačiau norime dar labiau jus su juo supažindinti, todėl kviečiame į viešą bei neformalų pristatymą pirmadienį 20 val. bare LINE-UP. Renginys nemokamas.

Taip pat atiduosime padėką ir pagarbą „Kitokių pasikalbėjimų“ sostą užleidžiančiam Mantui Katleriui", - rašoma oficialioje„Kitokių pasikalbėjimų“ feisbuko paskyroje.

Per dešimt gyvavimo metų „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjo kėdę išbandė net trylika žmonių: Gediminas Reklaitis, Agnė Garkauskienė, Karolis Tiškevičius, Justinas Jankevičius, Vytautas Mikaitis, Mantas Stonkus, Paulius Ambrazevičius, Juozas Liesis, Mantas Katleris, Mantas Bartuševičius, Rytis Zemkauskas, Dominykas Klajumas bei Henry Match.

„Visi jie buvo labai skirtingi bei be galo talentingi. Vieni dirigavo tik vienam renginiui, kiti – ištisus metus“, – sakė laidos autorius Mantas Bertulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)