„Tiesiog norėjosi kitaip. Norėjosi emocijų, iššūkio – visko, kas būna meilėje. Ši fotosesija – komiksas, tai meilės emocijų išraiška: laimė, gerumas, nuostaba, juokas, pavydas, pyktis, aistra“, - kalbėjo grupės atlikėja ir modelis Alvyda Chmelevskytė.

„Idėja spalvotam meilės komiksui gimė per kelias sekundes. Nusibodo pilka, juoda, balta, šalta, per gera, per saldu, kam kankinti tuos kačiukus ar šuniukus, o nuogos fotografuotis nenorėjome. Tikrai žinojau, jog fotosesija bus spalvota. Taigi taip ir gimė gal kiek provokuojantis meilės komiksas, kurio vaidinimą įamžino ilgametė mūsų grupės fotografė. Meilė - lyg kramtoma guma, iš pradžių būna saldu, vėliau jau kiekvieno mūsų pasirinkimas, ar mes kantriai auginame meilę vis naujais dalykais: ugdome pagarbą, dėmesingumą, atsidavimą, palaikymą ar, pasibaigus saldumui, egoistiškai išspjaunam“, - kalbėjo grupės įkūrėja ir lyderė Renata Klimaitytė.

„Meilė - tarsi spalvota vaivorykštė, kuri tviska įvairiomis spalvomis ir žavi visus... Visų svarbiausia, kad meilė - tai menas, kur nėra ribų tobulėjimui. Mes tiesiog pagavome meilės ir emocijų bangą, norėjosi išreikšti linksmą ir šmaikščią savo pusę... Kiek galima talpinti save į rėmus? Kartais norisi pasijusti laisvai, pažaisti. Tą ir padarėme“, - kalbėjo atlikėja Oksana Šklėriūtė.

„Nereikėtų vaikytis meilės dėl kažko... Ir prarandant save vilktis jai iš paskos ar ją tempti. Du žmonės turi eiti žingsnis į žingsnį kartu, šalia, papildydami vienas kitą ir kantriai augindami savo meilės saldumą. Tik tai vadinu tikra meile, to visiems ir linkiu“, - papildė Renata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)