Londone gyvenanti ir savo ateitį kurianti Eglija šįkart į šią salą vyko ne atostogauti, o sudalyvauti savo giminaičio mokyklos baigimo ceremonijoje. Tuo tarpu jos dukros liko dirbti Londone.

„Aš nelabai mėgstu atostogauti, nes visada planuoju tik darbines arba kūrybines keliones. Į tradicines atostogas, kur viskas įskaičiuota, net nesu važiavusi. Net su mažais vaikais.

Nejaučiu malonumo būti viename viešbutyje visą kelionės laiką ir gyventi tarp kitų atvykusių turistų. Man labiausia patinka neilgos išvykos Europoje. Dažniausiai skrendu į Pietų Prancūziją. Ten yra mano mylimiausi gamtos kampeliai, iš kurių parsivežu naujų idėjų bei atsigaunu. Esu keliavusi ir toliau. Tik nesu didelė kelionių fanė, o skrydžių baimė ženkliai sumažina mano išvykų skaičių“, – apie savo atostogų ir keliavimo įpročius pasakojo E. Vaitkevičė.

Pasiteiravus, ar nepasitaikė jokių nuotykių keliaujant, žinoma moteris nusijuokė. „Nuotykis man yra išvyka iš Londono. Naujos pažintys, įdomūs kelionių pašnekovai, galimybė susikalbėti anglų, vokiečių ir rusų kalbomis man visada buvo įdomiausia kelionių dalis, neskaitant gamtos ir miestų architektūros. Nesu ekspromtų mėgėja, mėgstu planuoti viską ir vengiu nekokybiško serviso“.

Kalbėdama apie grožį atostogų metų žinoma moteris atsidūsta: „esu nuo jaunystės nuolatiniame bėgime už gražų liekną kūną, bet idealų svorį man pasiseka tik retkarčiais pasiekti. Dažniausiai sveriu daugiau nei norėčiau, tačiau iš to nedarau dramos. Apaugęs riebalais kūnas man yra negražu, neestetiška, ką besakytų pozityviai kūno atžvilgiu nusiteikę žmonės.

Turiu valios ir moku susikaupti tikslo link, bet dėl idealaus svorio siekimo man trūksta motyvacijos arba kažko, kas priverstų mane pasiryžti tam. Pavyzdžiui, įsimylėjus lengvai prarandu dešimt kilogramų per mėnesį. Man kūno grožis svarbu tik iš dalies. Labiau gilinuosi į psichologiją, žmogaus pažinimą. Meluočiau sakydama, jog išvaizda nesvarbu. Apie žmogų susidarome nuomone visų pirma iš jo išvaizdos, įvaizdžio, o jei išskirtume vyrus, tai jiems moters išvaizda, moteriškumas, kūno kalba yra pagrindinis barometras, pagal kurį jie sprendžia, kokia temperatūra bus jų širdyse. Vasarą mes parodome savęs žymiai daugiau, deginamės prie jūros, dėvime lengvus drabužius, tad vasaros laikmetis kaip tik yra geras motyvatorius pagražinti savo išvaizdą“, – įsitikinusi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)