Trumpai visai neseniai nutikusiu įvykiu Indrė pasidalijo socialinėje erdvėje.

„Vakarėlis toks – grįžimas į namus. Planavom vakarą praleisti jaukiai, – sakė Indrė. – Kelionė į Druskininkus nepasibaigė įprastai ir kaip norėtųsi – šį kartą nelabai jaukiai ir maloniai.“

Garsi moteris pasakojo, kas iš sostinės vyko į namus Druskininkuose.

„Važiuojant iš Vilniaus į Druskininkus Liudą palikau susitikti su draugu, perėmiau vairuoti automobilį. Visai netoli Druskininkų žmonės ėmė mane lenkti, kelias labai slidus. Mašiną sumėtė ir trenkėsi į mano automobilį. Nučiuožiau nuo kelio iki pat tvoros. Visa laimė, kad neapsiverčiau. Svarbiausia, kad nėra sužalotų, kad visi sveiki. Keliai slidūs, būkite labai labai atsargūs.“

I. Burlinskaitė paviešino ir nuo kelio nuslydusio savo automobilio nuotrauka.

Indrė Burlinskaitė pateko į avariją

Sinoptikai perspėja, kad penktadienį sostinėje prasidėsiantis snygis truks beveik parą, didžiausią intensyvumą pasieks vakaro eismo srautų metu – tarp 14 ir 20 valandos.

Atsižvelgiant į numatomą kritulių kiekį, eismo srautai judės lėčiau nei įprasta.

Nepalankios oro sąlygos gali gerokai prailginti kelionės laiką, todėl penktadienio keliones planuokite su didesne nei įprastai laiko atsarga.

Grinda informuoja, kad jei turite galimybę perkelti kelionės laiką, planuoti darbą nuotoliniu būdu ar dar šiandien subėgioti į parduotuves ar vaistines – pasinaudokite ja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)