29-ąsias sukaktuves mininti O. Pikul šiemet trankiai švęsti nenusiteikusi - juokauja, kad taupo jėgas kitąmet vyksiančiam 30-mečio jubiliejui. Per savo gimtadienį pirmąją dovaną Oksana sau jau pasidovanojo - gerai išsimiegojo.

„Jau iš vakaro žinojau, kad nuo ryto visi sveikins, tai pasidėjau telefoną po pagalve", - juokiasi atlikėja. Pirmoji sveikinimą Oksanai parašė jos kolegė iš grupės „Pop ladies" Monika Kvietkutė. Ji žinutę su palinkėjimais atsiuntė 7 ryto.

Iš pat ryto savo mylimąją pasveikino ir Simas Jasaitis. Kol kas - telefonu. „Simas šiandien keliauja lėktuvu iš Sankt Peterburgo į Krasnodarą, tai prieš skrydį man paskambino, pasveikino ir labai gražiai sudainavo „Su gimimo diena" ir pasakė laukt dovanų. Jis niekada nepamiršta mano gimtadienių, visada padovanoja gėlių, tai jų tikiuosi ir šiemet. Gėles aš labai mėgstu", - DELFI pasakojo nuo pat ryto už sveikinimus draugams dėkojanti Oksana.

Dieną O. Pikul nežada tinginiauti - truputėlį pasimokys, po to yra numačiusi atlikti keletą smulkių darbų, o vakarop su mama ir broliu planuoja jaukią vakarienę. „Gal dar į kiną nueisime. Didelio vakarėlio su draugais nebus, bet jei draugės užeitų, tai aš jas tikrai priimčiau", - gimtadienine dienotvarke pasidalino O. Pikul.

30-ties belaukiant O. Pikul linki sau stiprios sveikatos ir naudotis visomis gyvenimo suteiktomis galimybėmis. „Ožiaragiams tai būdinga - imti viską, ką siūlo gyvenimas, o ko neduoda, reikia gauti pačiam. Taip man jau palinkėjo šiandien. Na, ir žinoma, pasilinkėčiau geros sveikatos, nes kai ji yra, norisi ir mokytis, ir dirbti, ir šeimą kurti", - mano O. Pikul.
Oksana Pikul
Gimtadieniniai sveikinimai nuo pat ryto užgriuvo ir TV laidų vedėją ir renginių organizatorę A. Grigaliūnienę. Jai sukako 32-eji.
Agnė Grigaliūnienė
Žinomai būrėjai, astrologei ir TV laidų vedėjai V. Budraitytei suėjo 53-eji.
Vaiva Budraitytė
Iš viešumos pasitraukusiai Ingai Jankauskaitei sausio 10-ąją suėjo tiek pat, kiek ir A. Grigaliūnienei - 32-eji.
Inga Jankauskaitė
Gražuolei, buvusiai TV laidų vedėjai Ilonai Penkauskienei - 38-eri.
Dainininkei Veronikai Gordijevskajai - 26-eri.
Veronika Gordijevskaja
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)