Gyvenimą pakeitė nepažįstamasis

Po realybės šou jau praėjo nemažai laiko, bet Vilius tikina, kad kai kurie jį atpažįsta iki šiol. "Jaunimas manęs neatsimena, daugiau vyresni žmonės. Iš kur čia visus žinosi, kai dainuoja kas antras kaimynas", - nusišypsojo Vilius. Su muzika užaugęs atlikėjas šiuo metu dirba vestuvių muzikantu bei turi savo įrašų studiją. Beje, jei jaunieji pageidauja, jo studijoje gali įrašyti savo dainą - sveikinimą antrajai pusei. Be to, puikiai smuiką valdantis vaikinas nevengia juo pagriežti ir santuokos ceremonijos metu bažnyčioje.

"Iš karto po projekto "Kelias į žvaigždes 2" buvau apsvaigintas šlovės ir nežinojau, į kurią pusę mestis. Nuolat kartojau, kad niekada negrosiu vestuvėse, bet išmaišęs pusę pasaulio sugrįžau į gimtąjį miestą (Marijampolę - aut. past.) ir nusprendžiau imtis kažko papildomo prie pagrindinio darbo. Tuo metu dirbau pagal specialybę, anglų kalbos mokytoju, bet niekada nežiūrėjau kreivai ir į kitus pasiūlymus", - pasakojo Vilius.

Daugiau nei 22 metus su muzika gyvenantis atlikėjas vertina save kaip tikrą profesionalą, tad galimybė tapti vestuvių muzikantu jam atrodė kaip naujos patirties pasisėmimas. Tad sulaukęs nepažįstamo žmogaus pasiūlymo kartu groti vestuvėse - sutiko. Su naujuoju kolega jis 4 metus grojo vestuvėse. Po to jo kolega pasuko į politiką, tad Viliui teko galvoti, ko imtis toliau.

"Tada ir gimė vestuvių projektas, grupė „Majamis“, kuris jau antrą sezoną sėkmingai linksmina visus norinčius, - atskleidė vaikinas. - Tarp manęs ir kolegos Sauliaus yra amžiaus skirtumas, tai privalumas - dainų repertuare papildom vienas kitą. Tiesiog man reikėjo kolegos, kuris gerai išmanytų tai, ką daro. Grojame tiek vestuvėse, tiek jubiliejuose, tiek miesto šventėse. Žodžiu, kur nori užsakovas."

Planuoja užkariauti tarptautinę rinką

Vestuvių muzikantu ir grupės "Majamis" lyderiu tapęs Vilius neatmeta galimybės grįžtį didžiąją sceną. "Tikrai žadu, tik konkurencija išaugo daug kartų, atsirado daug naujų talentingų atlikėjų. Nors, kita vertus, muzikoje konkurencijos negali būti. Per tuos metus, kada buvau "pavėsyje", pailsėjau, susidėliojau, ko konkrečiai noriu, ir ką noriu daryti muzikoje. Sukūriau daug naujų dainų. Visų pirma, tapau nuoširdesnis pats sau ir savo kūrybai. Kuriu tai, ką jaučiu, o ne tai, ką reikia kurti", - pasakojo Vilius. Į didžiąją sceną vaikinas žada grįžti su grupe "Golden Monkeys", su kuria intensyviai dirba ir šiuo metu. Atlikėjas atskleidė, kad kai jau įvyks dydysis sugrįžimas, jį scenoje išvysime Hearter pseudonimu.

Tiesa, jį vilioja ne tik lietuviška scena. "Dirbame su angliškais tekstais ir vis dar svajojame, kad pavyks prasimušti užsienyje, atskleidė Vilius. - Juolab, kad turime viską, ko gali reikėti: pinigų, savo studiją, stiprią komandą ir svarbiausia - gerų draugų bei kontaktų užsienyje."

Asmeniniame gyvenime pokyčių nedaug

Pasidomėjus, ar per šį laiką, kai buvo dingęs iš viešumos, gali pasigirti ir pokyčiais asmeniniame gyvenime, vaikinas tik nusijuokė: "Taip, pradėjo slinkti plaukai nuo galvos." Vilius dar neskuba kurti šeimos ar prisiekti amžiną meilę vienam žmogui. "Per šį laiką apkeliavau pusę pasaulio, širdyje išlikau jaunas, vesti dar nespėjau, vaikų, kiek žinau, irgi neturiu, - vardijo Vilius. - Turiu puikią ir mylimą draugę, kuri palaiko visur, kad ir kokią nesamonę daryčiau, ar kokio, iš šono žiūrint, kvailo projekto imčiausi."