Kaip praneša portalas lrytas.lt, į laidotuves atvyko ir bendražygiai iš 2006-iais metais didžiulio populiarumo sulaukusio realybės šou.

Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu vyko šeštadienį ir sekmadienį.

Spalio 1d. (sekmadienio) popietę Rolandą artimieji ir bičiuliai išlydėjo amžinojo poilsio. Garsus atlikėjas buvo palaidotas Senosiose miesto kapinėse.

Portalas Delfi atsižvelgė į artimųjų prašymą dėl privatumo laidotuvių metu.

Apie skaudžią R. Skripkaičio-Rūlės netektį pirmieji pranešė lnk.lt, vėliau apie tai socialiniuose tinkluose prabilo ir atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Gyvenome kartu. Kūrėme ir dainavome kartu. Juokiamės ir liūdėjome. Daug šiltų, gerų prisiminimų visada išliks atmintyje. Geros tau kelionės, Rolandai Skripkaiti-Rūle. Užuojauta šeimai ir visiems, kas pažinojote“, – socialiniuose tinkluose rašė atlikėjas.

Tiesa, apie vyro mirtį vėliau paaiškėjo ir naujų detalių. Naujienų portalas suvalkietis.lt nurodo, kad trečiadienį Marijampolės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai iš policijos gavo pranešimą, jog reikia narų pagalbos Šešupėje paieškoti nuskęsti galėjusio žmogaus.

Vėliau paaiškėjo, kad ieškoma žinomo žmogaus, 43 metų Rolando Skripkaičio-Rūlės.

Be to, vyras dingo ne trečiadienį, o, kaip nurodo minėtas naujienų portalas, sekmadienį. Artimieji su juo negalėjo susisiekti ir jis pas juos namo negrįžo.

Nepavykus susisiekti, trečiadienį artimieji kreipėsi į policiją. Buvo rasti vyro raktai prie Šešupės ežero kranto.

Suvalkietis.lt rašoma, kad garsus vyras šioje vietoje maudydavosi.

Delfi primena, kad R. Skripkaitis-Rūlė 2005 metais išgarsėjo projekte „Kelias į žvaigždes“. 2006 metais jis išleido savo debiutinį albumą „Au au au“, paskui Rūlė ilgam laikui dingo iš akiračio.

Su buvusia mylimąja Dovile Timinskaite susilaukė pirmagimės Saulės. Kiek vėliau Rūlė vedė savo gyvenimo draugę Ievą, su ja susilaukė atžalos.

Kiek vėliau Rūlė vėl grįžo prie muzikinės veiklos. Padedamas savo gero bičiulio Vudžio, jis įrašė gana dviprasmiškai pavadintą kūrinį „Šėtonui alaus!“

Atlikėjas „L.T.“ anksčiau pasakojo, kad nebuvo pasiruošęs po realybės šou užplūdusiam populiarumui. Jis pradėjo smarkiai gerti, neaplenkė ir žvaigždžių liga – atrodė, kad pasaulis sukasi tik aplink jį.

„Atėjo laikas, kai man viskas pabodo. Nebegalėjau, o ir nenorėjau toliau taip gyventi... Su alkoholiu“, – „L.T.“ atviravo vaikinas.

Taigi teko kreiptis į gimtosios Marijampolės medikus, ten jis pripažino atradęs šviesesnį gyvenimą.

Sužinojusi apie Rūlės mirtį Donata Virbilaitė nesulaikė ašarų

Delfi susisiekus su D. Virbilaite, moteris neslėpė, kad šią akimirką jai nepaprastai sunku. Apie žinią ji sužinojo trečiadienio vakarą.

„Šią minutę labai sunku kažką pasakyti, nes mes su juo šnekėjome šeštadienį. Tiksliau, nebespėjome pasikalbėti, nes jis man skambino, o aš tuo metu buvau koncerte. Aš jam neperskambinau“, – pasakojo moteris.

Tuo metu Rūlė dainininkei atsiuntė savo paskutinę dainą. Tikėjosi, kad ji ją išklausys.

„Jis klausė, ar tai bus hitas. Kažkaip taip viskas ir baigėsi“, – jautriai kalbėjo D. Virbilaitė.

Garsi moteris pasakojo, kad su R. Skripkaičiu nuolat palaikė ryšį – kalbėdavosi telefonu, bendraudavo.

„Ruošiuosi koncertui ir truputį reikia sugrįžti į žemę. Labai liūdna ir gaila. Jis buvo labai, labai jautrus ir gilus žmogus. Tokio jautrumo žmogaus nežinau, ar esu pažinosi“, – sakė ji.

D. Virbilaitė Delfi pasakojo, kad buvę „Kelias į žvaigždes“ dalyviai planavo padaryti 20-ies metų sukakties susitikimą.

„Iš tikrųjų norėjome kartu padaryti susitikimą ir vieno žmogaus jame nebebus. Nepadarėme 15 metų, tai galvojome bent 20-ies padarysime“, – kalbėjo moteris.

Rūlė, Donata Virbilaitė

Rūlės mirtį išgyvenantis buvęs bendražygis Andrius Rimiškis: mūsų pažintis tapo nepamirštama

Iškart po žinios Delfi susisiekus su A. Rimiškiu, vyras teigė, kad pasiekusi žinia jį labai nuliūdino, mat jam Rūlė paliko nepamirštamus prisiminimus.

„Ta pažintas ir visas realybės šou laikotarpis tapo nepamirštamais. Netgi po šou teko su juo bendrauti. Galbūt maždaug prieš metus paskutinį kartą kalbėjomės. Ir tas bendravimas buvo karts nuo karto palaikomas“, – atskleidė dainininkas.

A. Rimiškis prisiminė, kad buvęs bendražygis mėgdavo daug bendrauti, išsišnekėti.

„Jis viduje tikrai būdavo labai stipri asmenybė. Ir buvo tų akimirkų, kai per šou jis viską pateikdavo juoko forma, per netikėtas situacijas. Bet jos nors ir buvo kiek neįprastos, vis tiek išeidavo labai smagios“, – Delfi komentavo vyras.

Garsus dainininkas neslėpė, kad žinia jį sukrėtė. Jis pasakojo, kad Rūlė buvo nepaprastai talentinga ir charizmatiška asmenybė.

„Labai gaila, kad gyvenimas taip susidėliojo. Mažai to tikiesi. Tikrai atsimenu kaip išskirtinį ir nepamirštamą žmogų“, – atvirai kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją