Įrašu Vilius sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Vakar išėjo mano draugas Rolandas Skripkaitis, dar visiems geriau žinomas kaip Rūlė, iš projekto „Kelias į žvaigždes“... Jis buvo neeilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra, su savo pasauliu. Jis buvo kitoks. Jis buvo tikras. Vieni jį mylėjo, kitiems jis nepatiko, bet jis visada buvo sąžiningas prieš save ir prieš kitus. Ir man visada buvo įdomu su juo pakalbėti egzistencializmo klausimais, pakalbėti apie supuvusią sistemą, susvetimėjusius žmones.

Jis mane vadino broliu, kaip ir visus savo draugus, nes suprato, kad šiam pasauly viskas yra viena. Kiekvieną kartą prašydavo, kad iš savo kelionių jam parvežčiau akmenuką. Iš paskutinės kelionės jam parvežiau tris. Visus skirtingus, visus įdomius, kaip ir pats Rūlė. Tik gaila, kad jų jau jam nepaduosiu. Jis surado ramybę, kurios ieškojo jo siela. Ilsėkis.

Paskutiniu metu kartu su Rūle lipdėme jo kurtas, naujas dainas. Kartu rašydavom joms muziką. Įrašinėjom jo kurtą poeziją. Čia paskutinis jo įrašas, kuris vadinasi „Pakeliui“, – rašė V. Krivickas, kuris dainos įrašą paviešino komentaruose.

Apie skaudžią R. Skripkaičio-Rūlės netektį socialiniuose tinkluose pranešė atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Gyvenome kartu. Kūrėme ir dainavome kartu. Juokiamės ir liūdėjome. Daug šiltų, gerų prisiminimų visada išliks atmintyje. Geros tau kelionės, Rolandai Skripkaiti-Rūle. Užuojauta šeimai ir visiems, kas pažinojote“, – socialiniuose tinkluose rašė atlikėjas.

Naujienų portale suvalkietis.lt nurodomos ir papildomos detalės apie netikėtą nelaimę. Pasirodo, sekmadienį vyras pradingo ir negrįžo namo pas artimuosius.

Nepavykus su juo susisiekti trečiadienį artimieji kreipėsi į policiją. Buvo rasti vyro raktai prie Šešupės ežero kranto.

Delfi primena, kad R. Skripkaitis-Rūlė 2005 metais išgarsėjo projekte „Kelias į žvaigždes“. 2006 metais jis išleido savo debiutinį albumą „Au au au“, po to Rūlė ilgam laikui dingo iš akiračio.

Su drauge Dovile Timinskaite jis buvo susilaukęs pirmagimės Saulės, vėliau vėl grįžo prie muzikinės veiklos. Padedamas savo gero bičiulio Vudžio, jis įrašė gana dviprasmiškai pavadintą kūrinį „Šėtonui alaus!“.

Atlikėjas „L.T.“ anksčiau pasakojo, kad nebuvo pasiruošęs po realybės šou užplūdusiam populiarumui. Jis pradėjo smarkiai gerti, neaplenkė ir žvaigždžių liga – atrodė, kad pasaulis sukasi tik aplink jį.

„Atėjo laikas, kai man viskas pabodo. Nebegalėjau, o ir nenorėjau toliau taip gyventi... Su alkoholiu“, – „L.T.“ atviravo vaikinas.

Taigi teko kreiptis į gimtosios Marijampolės medikus, ten jis pripažino atradęs šviesesnį gyvenimą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją