„Vakar su Karina šnekėjau, nežinau, ar ji ras laiko susitikti – krūva darbų. Dovanėlės dar neišrinkau, bet jau turiu minčių. Kai mes buvome kartu, aš jai visuomet dovanodavau tulpes, o dabar gal kažkas pasikeitė – reikia Sauliaus klausti“, - juokėsi Karinos prodiuseris ir buvęs mylimasis Egmontas Bžeskas.

Karina, dalyvaudama televizijos šokių projekte „Šok su žvaigžde“, labai artimai susidraugavo su savo šokių partneriu Sauliumi Skambinu. Nors įsimylėjėliai gyvena skirtinguose miestuose, tai nėra kliūtis jų jausmams. Vyras prisipažino dar nenupirkęs dovanos Karinai, tačiau labai daug apie tai galvojantis.

„Dar tiksliai nežinau, ką jai dovanosiu. Yra keletas minčių, bet nelabai galiu sakyt – perskaitys anksčiau nei įteiksiu. Karina pati sakė: „ne jubiliejus, nereikia nieko ypatingo daryt“, bet manau savaitgalį kaip nors tikrai paminėsim. Šiaip aš mėgstu įvairiausias staigmenas daryti, bet atstumas tarp Vilniaus ir Kauno įpareigoja viską labai smulkiai apgalvoti“, – teigė šokėjas.

Bijo dovanoti papuošalus

S. Skambinas prisipažino nemėgstantis Karinai dovanoti juvelyrinių dirbinių, kadangi dainininkės skonis labai specifinis.

„Aš bijau Karinai dovanoti papuošalus. Ji mėgsta labai specifinius daiktus – galiu nepataikyti. Vargu ar net kvepalus pataikyčiau nupirkti pagal jos skonį. Ji yra meno žmogus, šiais klausimais jai sunku įtikti. Man atrodo, kad Karinai patinka su laisvalaikiu susijusios dovanos. Iš gėlių, kiek žinau, jos mėgiamiausios yra frezijos“, - teigė dabartinis Karinos draugas S. Skambinas.

Pati šventės kaltininkė buvo nepasiekiama iki vėlaus vakaro. Po sunkios darbo dienos Karina maloniai sutiko pasidalinti savo šventės vizija.

„Pati geriausia šventė yra skani vakarienė su artimiausiais žmonėmis: mama, sese, jos šeima, tikrais draugais. Šiltas bendravimas ir simboliškas gimtadienio paminėjimas. Dovanos man nėra svarbios. Smagiausia sulaukti kokios nors staigmenos, visai nesvarbu, kokia ji. Atsimenu šešiolikto gimtadienio proga draugės mane išsitempė iš lietuvių kalbos pamokos ir įteikė šešiolika spalvotų balionų, kuriuose buvo po mažytį popieriuką su palinkėjimu. Neseniai tvarkiausi namus ir radau visus šešiolika raštelių. Prabėgo daugiau nei dešimt metų, o aš juos vis dar saugau. Tokios nuoširdžios dovanos man labai patinka“, – prisiminimais dalinosi Karina.

Moteris prisipažino labiausiai mėgstanti frezijas, tačiau patikino, kad pavasarį įvairiausiomis spalvomis pražystančios tulpės jai taip pat labai patinka. „Frezijos tiesiog labai nuostabiai kvepia, - teigė iš parduotuvės visą puokštę pavasarinių gėlių parsinešusi dainininkė. – Myliu visas gėles – sumoki tris litus ir nusiperki grožį, kuris, kaskart pažiūrėjus, sukelia šypseną.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją