„Gyvenome privačioje rezidencijoje, kuri priklauso Petro pusseserei. Šalia namo buvo baseinas, oras visą laiką buvo nuostabus – 36 laipsniai šilumos. Pasirodo, jeigu Antalijai prognozuoja 28-is laipsnius šilumos, Alanijoje reikia pridėti penkis laipsnius, nes ten visuomet būna šilčiau, ten yra įlanka“, – DELFI įspūdžiais dalijosi L. Kazlauskienė.

Dienos metu, kai Liveta su Petru išsiruošdavo į Kleopatros paplūdimį, smėlis jame būdavo taip įkaitintas saulės, kad dainininkė juo negalėjo vaikščiotis basa. Žinoma moteris pasivaikščioti eidavo avėdama basutes.

„O vanduo visą laiką buvo toks šiltas... Kaip arbatėlė, tad maudėmės be jokio streso“, – pasakojo ji.
Liveta Kazlauskienė

Į kelionę muzikantai leidosi jų abiejų gimtadienių proga, o tuo pačiu norėjo atsipūsti nuo kasdienės veiklos, atgauti jėgas. Livetos gimtadienis - rugsėjo 20-ąją, Petro – rugsėjo 21-ąją. Taigi, garsi pora turėjo progą ne tik pailsėti, bet ir atšvęsti savo gimtadienius.

˜„Išskridome rugsėjo 16-ą, kad galėtume ramiai atsipūsti. Rytais Petras pirmiausiai įšokdavo į rezidencijos baseiną, tuomet abu ramiai papusryčiaudavome ir važiuodavome į Kleopatros pliažą. Smėliukas ten gražus, vanduo šiltas, kaip į arbatą įlįsdavome“, – DELFI pasakojo L. Kazlauskienė.

Kazlauskai Turkijoje lankėsi ne pirmą kartą. Žinomi dainininkai yra viešėję Kemere. „O šįkart apsilankėme Alanijoje. Čia mums patiko labiau. Tikrai nuostabi vieta - visa, kas geriausia, yra Alanijoje“, – komplimentų negailėjo L. Kazlauskienė.

Pasakodama apie kelionę, dainininkė minėjo, jog atostogaudama sutuoktinio pusseserei priklausančioje rezidencijoje jautėsi kaip namuose. Moteriai patiko tai, kad, priešingai nei viešbutyje, pati galėjo gaminti valgį. Muzikantų pora šviežių daržovių ir vaisių valgiui gaminti parsiveždavo iš įspūdingo turgaus.

„Nereikėjo bėgti valgyti nustatytu laiku. Pasižiūrėdavome, tik ateina pietų metas, visi poilsiautojai griebia savo rankšluostukus, keliasi nuo gultų paplūdimyje ir bėga į viešbutį valgyti. O kai viešbutyje viskas įskaičiuota, norisi kuo daugiau valgyti. Mums buvo priešingai. Galėjome ir pareguliuoti savo viršsvorį, ir nepersivalgyti. Mums patinka būtent tokios atostogos, kai būname padėties šeimininkai“, – pasakojo garsi dainininkė.

Paklausta, ar grįžo įdegusi, L. Kazlauskienė atskleidė, kad ji pati mėgsta pasideginti saulutėje. Tuo metu P. Kazlauskui labiau patinka pavėsis - jis paplūdimyje ilsėdavosi po skėčiu.

„Petrui nepatinka kepintis saulėje, o aš įdegiau“, – atviravo ji.
Petras Kazlauskas

Liveta taip pat pasidžiaugė turkų bendravimu. Žinoma moteris atkreipė dėmesį, kad vietiniai - ypač mandagūs. Anot pašnekovės, jie nė iš tolo nepriminė kiekviename žingsnyje dėmesį rodančių egiptiečių.

„Turkai tokie ramūs, kultūringi, neįkyrus. Viskas buvo taip, kaip ir turi būti“, – džiaugėsi ji.

Pasiteiravus, ar kelionės metu buvo dalykų, kurie nepatiko, Liveta tikino, kad viešnagė Alanijoje paliko tik gerus įspūdžius. Ypač netikėta žinomai moteriai pasirodė miesto taksi sistema. Liveta ir Petras buvo maloniai nustebinti, kai išvydo, kaip žmonės išsikviečia automobilį vos prireikus.

„Prie gatvės yra stulpeliai su mygtukais. Kai prireikia taksi, išeini į gatvę, spusteli mygtuką ir lauki. Po maždaug dešimties minučių privažiuoja automobilis“, – pagyrų Alanijai negailėjo L. Kazlauskienė.

Tiesa, dainininkei ne mažesnį įspūdį paliko ir pati rezidencija, kurioje jiedu su Petru buvo apsistoję. Čia pat buvusiame sode sutuoktiniai nevaržomi galėjo skinti apelsinus, citrinas ir granatų vaisius.

„Į Alaniją atvykau šiek tiek peršalusi, kosėjau, skaudėjo gerklę. Išsigydžiau jūros vandeniu. Į buteliuką prisisemdavau jūros vandens ir skalaudavau gerklę. Per dvi dienas susirgimas praėjo“, – savo peršalimo gydymo būdus DELFI atskleidė pašnekovė.

Livetos ir Petro Kazlauskų atostogų Alanijoje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)