Tai pirmas kartas Lietuvos istorijoje, kai mergina viršelyje atsidūrė pati to nežinodama.

„Galvojau, kad tai asmeninė fotosesija, dažnai man tokios būna, nes labai mėgstu fotografuotis“, - sako gražiausia Kauno mergina prieš trejus metus išrinkta Dovilė.

Už viršelį įsimylėjęs vaikinas buvo pasiryžęs mokėti net kelis tūkstančius eurų, tačiau vaikino idėją išgirdusi „Panelės“ redaktorė nutarė prisidėti prie siurprizo ir sutiko bendradarbiauti nemokamai. „Per 20 žurnalo leidimo metų nebuvau sulaukusi tokio prašymo, o jis tiesiog paskambino ir paklausė kiek kainuos. Tada pradėjom aiškintis kodėl to nori... Supratau, kad nieko romantiškesnio nesu girdėjusi ir mes tai padarėme“, – išskirtiniu atveju džiaugiasi „Panelės“ redaktorė Jurga Baltrukonytė.

Algirdas savo mylimąją lepina kiekvieno mėnesio 6 dieną, nes prieš šešerius metus Vasario 6-ąją jie pradėjo draugauti. „Tradiciškai dovanoju didžiulę puokštę gėlių. Taip pat esu pažadėjęs, kad kiekvieną mėnesį aš nešiu ją ant rankų. Vis kitoje vietoje, ir tada, kai mažiausiai to tikisi. Nešiau Kauno santakoje, Jachtklube, Laisvės alėjoje, gatvėje prie namų, parduotuvėje, paplūdimyje. O metinių proga arba per gimtadienius visada būna kažkas daugiau. Esu skraidinęs Dovilę oro balionu, nupirkau jai svajonių suknelę, kurios pati nerado nei vienoje Lietuvos parduotuvėje, žinoma buvo ir kelionių: Turkija, Kretos sala. Šį kartą viršelis!“, – originalias dovanas vardija vaikinas.

„Panelės“ žurnale taip pat spausdiname išsami poros meilės istorija ir spalvinga Dovilės fotosesija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)