Tai 29 — 49 metų savarankiškos, turinčios vaikų moterys, tarp kurių - advokatė, teisėjo padėjėja, choreografė, cirko artistė, banko tarnautoja, bendrovių vadovės, verslininkės ir kitos įdomios moterys.

Beveik visos konkurso dalyvės turi aukštąjį išsilavinimą, keletas iš jų — magistro diplomus.

Pramoginiame renginyje "Operetėje — kviestinės žvaigždės" — originalių drabužių kolekcijos, Klaipėdos modelių namų dizainerės Giedrės Ramanauskaitės —Jurevičienės specialiai šiam konkursui sukurtos peniuarų kolekcijos "Juodasis tango" pristatymas ir išskirtinių vieno salono vakarinių suknelių kolekcijos demonstravimas.

Dalyvių choreografinėms kompozicijoms gyvai akomponuos Kauno muzikinio teatro orkestras.

Konkurso dalyvių prisistatymo dalyje bus atsisakyta panašaus tipo konkursuose vyraujančių tradicinių pasakojimų apie save, pretendentėms teks improvizuoti Omaro Chajamo rubajatų tema. Joms tai daryti padės aktorius Valdis Aleksaiatis.

Talentų konkurse renginio dalyvės dainuos su savo vaikais bei žinomais Lietuvos estrados atlikėjais, šoks su sportinių šokių profesionalais, demonstruos savo sukurtus paveikslus, psristatys kitus meninius sugebėjimus. Koncerto programoje pasirodys Deivis, taip pat Kauno muzikinio teatro solistai, choras ir baleto artistai.

Konkurso nugalėtojai bus įteikta ypač prabangi italų juvelyrų iš deimantų, geltonojo aukso ir granatų sukurtas koljė, kainuojantis kaip prabangus automobilis bei Kalėdinė kelionė į pasirinktą šalį.

Dar penkių nominacijų nugalėtojos gaus įvairias dovanas ir prizus.

Konkurso režisierius — Vytautas Balsys Renginio vedėjas — Gintaras Mikalauskas Konkurso globėja — socialinių mokslų daktarė Aida Zigmantavičienė.

Konkurso dalyvių pasirodymą vertins autoritetinga vertinimo komisija, kurioje dešimt narių — fotomenininkas, baleto artistas, įvaizdžio stilistai, žurnalistai, plastinės chirurgijos specialistas, žinomas teatro ir kino aktorius, sportinių šokių specialistas. Renginio vaizdo įrašas bus rodomas per "Lietuvos ryto" televiziją.

"Tai — ne grožio konkursas, o įdomiausių, talentingiausių ir žaviausių asmenybių rinkimai. Šį projektą vadinčiau socialiniu — pramoginiu. Jauni talentingi ir įdomūs žmonės turi galimybę dalyvauti įvairiuose realybės šou ir kituose projektuose, o brandesnės moterys tokios galimybės neturi. Todėl šis konkursas — galimybė šaunioms moterims iš visos Lietuvos atsiverti ir suteikti savo gyvenimui naujų spalvų", — teigė renginio prodiuseris Laimutis Genys.

Planuojama, jog konkursai "Lietuvos ponia" kasmet vyks vis kitame Lietuvos mieste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją