Oficialiai vyru ir žmona tapę jaunavedžiai kartu su savo šeima, bičiuliais ir kolegomis patraukė į Kauno rajone esančią „Bajorų sodybą“. Savo vestuves Kaune pora iškėlė ne šiaip sau – būtent šiame Lietuvos mieste užgimė šilti jausmai.

„Į Kauną atvažiavau, kai mane ten žaisti pasikvietė Aurimas Jasilionis. Kaip ir daugelis kitų krepšininkų, treniravausi Sabonio krepšinio centre, kur būdavo ir Tomas. Pasirodo, jis mane vis nužvelgdavo ir jau seniai buvo į mane atkreipęs dėmesį, tačiau to pati nebuvau pastebėjusi, nes jis nebuvo išdrįsęs manęs užkalbinti. Po dvejų metų mes susitikome vienoje kavinėje, kai šventėme draugės gimtadienį. Jis mane pamatė, užkalbino, pradėjome šokti ir viskas sėkmingai išsirutuliojo toliau. Tomas tik vėliau prisipažino, kad mane buvo įsižiūrėjęs jau gerokai anksčiau“, – su šypsena apie pažintį su dar tik būsimu vyru DELFI pasakojo nuotaka.

Penkerius metus kartu skaičiuojanti pora susižadėjo rugpjūčio 14-ąją praėjusiais metais. Lemtingąjį klausimą savo mylimajai Tomas uždavė savo gimtajame mieste.

„Su piršlybomis įvyko gana juokinga istorija. Buvo taip, kad Tomas užsakė sužadėtuvių žiedą iš Vilniaus, o kadangi jis yra iš Panevėžio, jis jį turėjo gauti siuntos pagalba. Likus savaitei laiko iki mano išvažiavimo žaisti į Rusiją, jam turėjo atvežti tą žiedą, tačiau siuntą pristatęs kurjeris jo nerado, žiedas kažkur pasimetė. Tomas skambino visais pagalbos varpais, kad per tokį trumpą laiką jam būtų padarytas kitas sužadėtuvių žiedas. Laimei, kitą žiedelį buvo suspėta pagaminti. Tiesa, to pirmojo taip niekas ir nerado.

Tomas man pasipiršo Panevėžyje su žiedu, kurį gavo paskutinę dieną prieš man išvažiuojant į Rusiją. Viskas įvyko miesto centre, Senvagėje. Pamenu, kai jis mane pasiėmė iš kirpyklos ir pasiūlė kartu pasivaikščioti. Netrukus pastebėjau, kad jam pradėjo labai prakaituoti rankos, pajuokavau, ko jis čia jaudinasi, o jis tik pasiteisino, kad jam neva labai šilta. Tačiau jau netrukus po to jis atsiklaupė prieš mane. Iki tos akimirkos Tomas man padavė 21 nuotrauką, kurios nugarėlę puošė vis kitas gražus užrašas. 21 numeris buvo pasirinktas dėl to, kad būtent su juo visur žaidžiu. Paskutinėje nuotraukoje buvo užrašyta: „Ar būsi mano gyvenimo meilė?“. Akimirką, kai jis priklaupė, sumišau, atsirado žmonių, kurie mums pradėjo ploti. Tai buvo tikrai netikėta“, – pasakojo krepšininkė.

L. Svarytė daugelį metų buvo įvardijama ir net tituluojama kaip gražiausia Lietuvos moterų krepšinio lygos krepšininkė, tačiau pašnekovė tikina, kad niekada dėl tokių epitetų nosies nerietė.

„Tai tikrai būdavo labai malonus komplimentas, tačiau dėl to tarp merginų niekada nebūdavo konkurencijos. Krepšinio aikštelėje mes beveik nesidažome, na, nebent pasiryškiname akis tušu ir viskas. Tad tokie epitetai yra tikrai labai malonūs“, – tikino ji.

Laura vestuvinės suknelės ėmė ieškoti dar tada, kai žaidė Lenkijoje. Svečioje šalyje krepšininkė, deja, nieko nerado, nes visos suknelės buvo per trumpos sukneles, o ir neretai neužsisegdavo per pečius.

„Po sezono grįžau į Lietuvą ir suknelės ieškojau čia. Važiavau į skirtingus kampelius, aplankiau Klaipėdą, Panevėžį, Vilnių ir Kauną. Būtent pastarajame mieste man į akį krito dvi suknelės. Viena buvo labai elegantiška, moteriška, o kita – labiau mano charakterio, tokia žaisminga, lengva, todėl ją ir pasirinkau. Neslėpsiu, tikrai buvo labai sunku išsirinkti, nes pasirinkimo buvo labai nedaug“, – prisipažino nuotaka.

Nepaisant to, kad jaunoji yra 190 cm ūgio ir yra įpratusi avėti patogią avalynę, savo meilės dieną ji avėjo aukštakulnius.

„Mano vyras yra 204 cm ūgio, todėl galiu tikrai avėti aukštakulnius ir dėl to nesijausti nesmagiai. Be to, nors aukštakulniai nesukelia jokio patogumo, su tokiais bateliais atrodau grakštesnė, labiau pasitempusi. Tiesa, nežinau, kiek laiko pavyks su jais išbūti“, – juokavo krepšininkė.

Po vestuvių pora medų kopinėti suplanavo lietuvių pamėgtame Hurgados kurorte Egipte.

„Išskrisime liepą. Visi sako, kad bus labai karšta, bet mes nebijome. Važiuojame ten ir tikimės, kad pavyks pailsėti“, – DELFI kalbėjo žinoma sportininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)