Tačiau Patrikas patikina negalintis dirbti šiomis dienomis – niekaip neišeina susikaupti. Jis jau turi kišenėje pasiruošęs solidžią pinigų sumą ir ketina keliauti į Izraelį. Ypač po to, kai gavo vaizdo įrašą, kaip „Hamas“ teroristai jo draugą tiesiog suvarpo kalašnikovo kulkomis.

Nors šiaip jau su Patriku šiandien norisi pasikalbėti apie jo išties itin sėkmingai besiklostantį gyvenimą. 28-erių vyras šią vasarą pasipiršo savo mylimajai ir kitą vasarą ketina Florencijoje iškelti įspūdingas vestuves.

Tuo tarpu garsus visuomenininkas Danielius Lupshitzas šiomis dienomis išgyveno tikrą košmarą žinodamas, kad trys jo sūnūs atsidūrė itin pavojingoje situacijoje Izraelyje. Šiandien jis atvirai papasakos apie lemtingą skambutį garsiam Lietuvos milijonieriui Gediminui Žiemeliui ir iš savo vaikų išgelbėjimą.

Šiandien sėkmingi vyrai atvirai – apie meilę ne tik savo šaliai.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)