Bent 7 tūkst. litų per mėnesį uždirbantys asmenys gali pasvajoti, pavyzdžiui, apie naują „Jaguar“ markės automobilį. Įvairių modelių automobiliais prekiaujančios „Sostenos“ pardavimų vadybininkas Nerijus Ignatavičius „Jaguar“ automobilio vairuotoją apibūdino kaip maždaug 32-60 metų vyriškį, kuris dažniausiai perka jam labiausiai tinkanti ir patinkantį automobilį. Pasitaiko ir tokių atveju, kai šios markės automobiliai būna perkami moterims dovanų.

Įvairių modelių visureigius paprastai vairuoja taip pat vyresni, 30-45 metų vyriškiai, kurių pajamos ne mažesnės nei 5-7 tūkst. litų. Juos paprastai renkasi vyrai, ieškantys komforto, besirūpinantys savo įvaizdžiu, mėgstantys keliauti ar norintys pradžiuginti savo mylimą moterį nauju, patogiu, saugiu, komfortabiliu „žaisliuku“.

Naujai sužibusi ekrano žvaigždė Giedrė Rusytė, šiuo metu vairuojanti prabangų „BMW X5“ visureigį, prisipažino prie automobilio neprisirišanti ir jį keičianti nauju kas porą metų. „Džipas yra patogus, ypač važiuojant su vaiku, taip pat man gražus jo modelis, apskritai, labai geri šio automobilio duomenys“, - savo vairuojamą automobilį, atsiėjusį apie 100 tūkst. litų, apibūdino pašnekovė.

Kasdien sostinės gatvėse galima išvysti daugybę visureigius vairuojančių moterų, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tokie masyvūs ir galingi automobiliai skirti vyrams. „Mano prioritetas – džipas, man patinka dideli automobiliai. Kasdien gatvėje matydama vis daugiau tokius džipus vairuojančių moterų, manau, kad šis automobilis skirtas ir vyrams, ir moterims. Tai graži mašina, tinkanti moteriai, man ji yra graži“, - susižavėjimo savo automobiliu neslėpė G. Rusytė.

„Tai vienas geriausių iš šiuo metu sukurtų džipų. Tuo jis ir ypatingas. Be to, jis ir prabangus, ir greitas“, - apie pusantrų metų vairuojamą apie 150 tūkst. litų kainuojantį automobilį pasakojo LTV 2 direktorius Martynas Kėvišas, vairuojantis šeimai priklausantį „Land Rover Discovery 3“ automobilį.

„Lexus“ atstovybės Lietuvoje marketingo ir klientų aptarnavimo kokybės vadovė Reda Aleksandravičienė pabrėžė, kad šios markės automobilį vairuojantis žmogus jaučiasi tarsi išskirtinio klubo narys. „40-50 metų vyriškis, uždirbantis ne mažiau nei 5000 litų per mėnesį. Šiuos automobilius vairuoja ir moterys, tačiau tai yra labiau vyriškos prekės ženklas“, - „Lexus“ savininką bandė apibūdinti pašnekovė.

Investicijų bendrovės „Hermis Capital“ valdybos pirmininkas Nerijus Dagilis beveik prieš pusmetį įsigijo vieną brangiausių automobilių Lietuvoje. „Man patinka šio automobilio markė. Be to, manau, tai tobuliausias iš esamų automobilių“, - beveik 1,5 mln. litų kainavusio „Porsche Carrera GT“ pasirinkimo priežastis išdėstė verslininkas.

DELFI pateikia keletą pavyzdžių, kokius automobilius, kurių brangiausias siekia daugiau nei milijoną litų, gali sau leisti Lietuvos šou ir verslo pasaulio elitas.

Dainininkė Violeta Riaubiškytė – „Lexus IS“

Žurnalistė Liepa Kiauleikytė – „Mini Cooper“

Krepšininkas Robertas Javtokas – „BMW M6“

Manekenė Asta Valentaitė – „ Porsche Carrera 4S“

Verslininkė Kristina Brazauskienė – „Lexus RX“

Šou verslo atstovas Gediminas Jaunius – „Mercedes CLK“

Grupė „69 danguje“ – „Crysler PT Cruiser“

Žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė – „Mitsubishi Montero“

Dainininkė Irena Starošaitė – „ Kia Sorento“

Stilistė Eglė Mickevičienė – „Toyota Previa“

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė – „Mercedes – Benz C“

Aktorė Eglė Jackaitė – „Range Rover“

Dainininkas Jurgis Didžiulis – „Subaru Impreza“

Laidų vedėja Giedrė Rusytė – „BMW X5“

Dainininkė Inga Valinskienė – „BMW Z4“

Pramogų pasaulio atstovas Arūnas Valinskas – „Volkwagen Multivan“

LTV 2 direktorius Martynas Kėvišas –„Land Rover Discovery 3“

Verslininkas Kęstutis Verslovas – „Bentley Continental Flying Spur“

Verslininkas Nerijus Dagilis – „ Porsche Carrera GT“

Verslininkas Laimutis Pinkevičius – „Bentley Continental GT“

Verslininkai Veronika ir Vadimas Kastujevai – „Ferrari F430 Spider“

Verslininkas Tautvydas Barštys – „Lamborghini Murcielago“

„Snoro“ banko tarybos pirmininkas Raimondas Baranauskas – „Bentley Arnage Long“

Verslininkas Nerijus Numavičius – „Ferrari Modena 360 F1“

Verslininkas Vidmantas Janulevičius – „Aston Martin DB7Vantage“

Verslininkas Romualdas Bakutis – „Morgan Aero 8“

Verslininkas Benas Gudelis – „Plymouth Prowler“

Verslininko Stasio Brundzos automobilių kolekcija vertinama keliais milijonais litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją