2012 metų automobilis pasižymi ne vienu puikiu privalumu – turi ypatingą komplektaciją, o techninė apžiūra galioja net iki 2025 metų rugpjūčio mėnesio.

Apie parduodamą automobilį Delfi kalbintas K. Akulavičius sakė, kad, nors ir gaila, tačiau jau seniai reikėjo pokyčių.

„Visą laiką gaila, kai prie ko nors prisiriši. Tiesiog atėjo metas pasikeisti į kitą automobilį. Tik tokios priežastys“, – komentavo jis.

Karolio Akulavičiaus automobilis

Trejus metus prabangų BMW vairavęs dainininkas sako, kad jau dabar turi išsirinkęs kelis kitus automobilių modelius.

„Aišku, norisi pakeisti į geresnį, bet ir šis turėjo daug pliusų. Dabar norėčiau naujesnio“, – šypsodamasis sakė K. Akulavičius.

Delfi primena, kad šią vasarą su šios markės automobiliu dainininkas pakliuvo į nedidelį eismo įvykį. Į jį keistomis aplinkybėmis įvažiavo kitas žmogus.

„Taip, tas žmogus buvo kaltas, bet ne jis, o priekyje važiuojantis automobilis sumąstė prieš dešimt metrų įjungti posūkį. Aš pradėjau stabdyti ir mačiau, kad į mane „pareina“ automobilis. Gale buvo sunkvežimis, tai mes visi susikryžiavome“, – apie tai, kaip įvyko avarija, pasakojo žinomas dainininkas.

Karolio Akulavičiaus automobilis

Jis džiaugėsi, kad viskas baigėsi laimingai, o su į jo automobilį atsitrenkusio kito automobilio vairuotoju pavyko taikiai pasikalbėti.

„Pasišnekėjome apie gyvenimą. Toks geras žmogus. Bet nieko tokio, varome toliau. Paspaudėme vienas kitam rankas, palinkėjome sėkmės ir dabar pirksime šerbetą“, – socialiniame tinkle kalbėjo jis.

Dainininkas Delfi pabrėžė, kad po šio incidento automobilis patyrė tik smulkią techninę žalą, kurią iškart ir pataisė.

„Yra naujas priekinis, galinis bamperis. Važiuoklės nebuvo pažeistos, tai net geriau išėjo. Dabar viskas sudėta, pakeista“, – naujus automobilio savininkus nuramina K. Akulavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)