„Laikas dviese – labai svarbu. Auginant vaiką tiesiog būtina palaikyti ryšį su partneriu“, – patikino Dominykas.

„Vaikas užaugs ir išeis, o tada mes liksim dviese. Tą ugnelę tikrai reikia kartas nuo karto pakurstyti“, – dukters tėčiui antrino Karolina.

Renginyje, kuriame galima buvo su tikti ne vieną pramogų pasaulio atstovą, žinoma pora sulaukė didžiulio dėmesio ir žvilgsnių. Paklausti, kaip jaučiasi, kai viešumoje yra nuolat stebimi, patikino mokantys nuo to atsiriboti.

„Dominykui gal ir yra šiek tiek nejauku. Bet iš tiesų tai tokiuose renginiuose mes esame pratę per daug nesidairyti, žiūrime vienas į kitą ir ramu“, – patikino žinoma moteris. – Mes į renginius kartu einame labai retai. Mieliau išeiname vakarienės. Bet dažnai kartu pasiimame ir dukrytę. Tiesiog kartais norisi išeiti iš namų, pabėgti nuo rutinos“.

Karolina Meschino ir Dominykas Ježeris-OG Version krepšinio rungtynėse

Pasak Dominyko, juodu labiausiai suartina kelionės. „Gali jos būti ir trumpos, vos kelių dienų. Bet svarbu dviese pasibūti“, – patikino Dominykas.

Į Druskininkus Valentino dienos proga kartu su dukra išskubėję tėveliai nevengia ir ilgesnių išvykų. Pavyzdžiui, Karolina vyrui yra padovanojusi kelionę į Niujorką. Dovanos žinomoje šeimoje taip pat yra mėgstamos. Paklaustas, kokios keisčiausios staigmenos yra sulaukęs iš sužadėtinės, Dominykas nusijuokė: „Ji yra man padovanojusi tokius akinius, kuriuos, deja, teko perleisti. Na, o kartais ji mėgsta persistengti renkant man dovaną“.

Tuo tarpu Karolina džiaugiasi Dominyko skoniu renkant papuošalus. „Ant visų mano pirštų mirga deimantai, kuriuos jis dovanoja skirtingomis progomis. Man labai patinka“, – sako pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją