Šiais įspūdžiais garsi dainininkė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Su lėktuvu į Kroatiją išvykusi K. Krysko jau pirmąją atostogų dieną pasidalijo pirmaisiais vaizdais – gražiosios Adrijos jūros žydruma, meilės kupinomis nuotraukomis su vyru Jeronimu Miliumi ir sūnaus Majaus nedingstančia nuotaika.

„Atostogos prasidėjo! Kroatija, Dubrovnikas, Adrijos jūra, pasakiški vaizdai, 34 laipsnių karštis, skanus maistas – here we are! – atostogų pradžia džiaugėsi K. Krysko.

Antrąją kelionės dieną šeima atvyko į Juodkalniją. Būtent čia išbandė ekstremalų kalnų upių plaukimą.

„Kelionė tęsiasi. Juodkalnija – antroji ir pirmoji diena“, – besidalindama įspūdžiais rašė atlikėja.

Garsi dainininkė nepamiršo parodyti ir senovinių miestų grožio. Tarp jų buvo galima išvysti ir papuolė istorinį Kotorą. Savo sekėjams K. Krysko rekomendavo būtinai čia atvykti.

„Kotoro miestas iš nepaprastai gražaus apžvalgos taško. Jeigu būsite netoliese, būtinai užsukite! Vieta: būtina pamatyti ir pajausti“, – ragino ji.

Paskutines atostogų dienas garsios atlikėjos šeima praleido Albanijoje. Vis dėlto šią šalį galėjo išvysti tik nakties metu, mat dieną užklupdavo nepakeliamas karštis.

„Tirana, Albanija. Šeštoji ir septintoji diena. Man išėjo ją pamatyti tik naktį. Dieną dėl karščio neiškišau net nosies į lauką“, – atskleidė K. Krysko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)