Žinoma Kauno verslininkė su širdies draugu Dariumi Meilučiu jau buvo nusipirkę bilietus į bene romantiškiausią pasaulio miestą – Paryžių. Tačiau šį planą sujaukė koronaviruso grėsmė.

Nepaisant to, nukabinti nosies pora tikrai nebuvo linkusi. Sukaktuvininkė sulaukė malonaus mylimojo siurprizo – Darius Nataliją nusivežė į Kauno apskrityje esančią gyvenvietę, taip pat vadinamą Paryžiumi.

„Gimtadienis Paryžiuje! Lėktuvas vakar neišskraidino, bet juk svajonių neatsisakysi“, – juokavo Natalija. – Linkiu sau ir visiems – svajokime, svajonės pildosi, o jei ne – išpildykime patys!“

„Tikrą Paryžių mes vis tiek aplankysime“, – pridūrė žinoma kaunietė.

Pora ne tik įsiamžino prie Paryžiaus gyvenvietės ženklo, bet ir pasistengė, kad jų drabužiai ir valgis atitiktų paryžietišką dvasią.

„Tiesiog buvo labai gaila dėl neįvykusios keliones. Bilietai jau buvo nupirkti ir išvykti turėjome gimtadienio išvakarėse. Pabandėme išspręsti tai su nuotaika ir pozityvumu“, – Delfi atskleidė N. Martinavičienė.

Tiesa, vien kelione verslininkės gimtadienis neapsiribojo. Netrukus po to buvo surengtas vakarėlis-staigmena su pačiais artimiausiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)