Į karališkąsias žirgų lenktynes atvykusi A. Valentaitė nepamiršo išlavinto stiliaus supratimo – ji pasirodė su pastelinės spalvos kostiumėliu ir šviesios spalvos skrybėlaite.

Panašu, kad šalia jos stovėjęs G. Manchesteris nepraleido progos susiderinti, mat jo kaklaraištis neįtikėtinai panašios spalvos į žmonos kostiumėlį.

Tiesa, nors kaklaraištis šiek tiek tamsesnis, akivaizdu, kad su stiliaus detalėmis nebuvo prašauta.

Karališkosios Askoto žirgų lenktynės

Garsi pora atvyko į lenktynes, kuriose pasirodė karalius Karolis III ir karalienė Kamila. Karališkoji pora lenktynes stebėjo iš karališkosios ložės ir turėjo garbės priimti trofėjų iš kito karališkosios šeimos nario – Karalienės Elizabeth II pusbrolio Kento hercogo.

Šalia jų buvo galima išvysti ir profesionalią jojikę Zara Tindall, kuri, kaip ir jos dėdė karalius Karolis III ir karalienė Kamila, dalyvavo visose trijose Karališkojo Askoto lenktynių dienose.

„Pagalvojus, kaip didžiuotųsi mūsų močiutė karalienė, kad turėjome Charleso ir Camillos nugalėtoją ir išsaugojome svajonę, neįtikėtina“, – sakė Z. Tindall.

Praėjusių metų rugsėjį mirusi karalienė buvo aistringa žirgų mylėtoja ir lenktynių entuziastė. Po jos mirties žirgus paveldėjo jos vyriausias sūnus ir įpėdinis, todėl Desert Hero pergalė tapo išskirtine renginio detale.

Karališkosios Askoto žirgų lenktynės

Be to, prie karališkosios šeimos prisijungė ir Edinburgo hercogienė Sophie, kuri į renginį atvyko su savo tėčiu.

Tėtis ir dukra šypsojosi hipodrome, kur 92 metų Christopheris atsinešė žiūronus, kad galėtų iš arčiau stebėti veiksmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)