Pranešime spaudai ji teigia, jog Kalėdos jai taip pat ir susimąstymo metas.

„Baigiantis metams užplūsta mintys apie nuveiktus darbus, užsibrėžtus tikslus, padarytas klaidas ir, aišku, apie tai, kas turės būti pasiekta ateityje. Labai apsidžiaugiau, kai sulaukiau pasiūlymo įsiamžinti kalėdinėje fotosesijoje, ypač todėl, kad fotografo Adam Aleksejėvič fotosesijos kiek kitokios, nei esame įpratę. Adamo studijoje neišvysite kalėdinių eglučių ar pasiūlymo pasipuošti spalvotomis kojinėmis. Kalėdos Adamo studijoje įamžinamos stilingai ir skoningai. Pas jį jaučiausi jaukiai ir komfortiškai, kas fotosesijos eigai ir rezultatui ypač svarbu. Fotosesija buvo labai smagi ir laikas tiesiog praskriejo“, – įspūdžiais dalijosi Laisva.

„Kaip ir kiekvienais metais, ne išimtis ir šiais, jau vasaros pabaigoje pradėjau galvoti apie šių metų kalėdinės fotosesijos viziją. Šiems metams pasiryžau įgyvendinti jau keletą metų neįgyvendintą idėją – fotosesiją didžiulėje dovanų dėžėje. Po ilgų gamybos paieškų, susisiekiau su Laisva, norėjau, kad būtent ji šiais metais taptų šventinės fotosesijos veidu. Laisva net nedvejodama sutiko, o nors ir iš karto perspėjo, kad pozuoti ji nemoka, pasirodo, suklydo – fotosesijoje pozavo be priekaištų, nors po mano komplimentų juokavo, kad tai tik dėl geros fotosesijos auros. Į būtent tokią fotosesiją kviesiu visus norinčius jau lapkričio 19 dieną Kaune, o lapkričio 26 – Vilniuje“, – sako fotografas Adam Aleksejėvič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją