Tik pasibaigus balsavimams paaiškėjo, kad nuodėmingiausias visgi yra „Dvyratuko“ atlikėjas. Trečioje vietoje liko „Muzikos akademijos“ lyderis Ruslanas Kirilkinas, nuo Selo atsilikęs vos 40-čia balsų.

Galutiniai balsavimo rezultatai atrodo taip:










KandidatasBalsai 
Eugenijus Ostapenko1739 
Egidijus Dragūnas1478 
Ruslanas Kirilkinas1438 
Gytis Balčiūnas1162 
Džordana Butkutė969 
Oksana Pikul501 
Aidas Manikas465 
Radži450 
Laisva ir Gintarė424 
Mama Rock`n`Roll349 

Šį kartą laida „Kakadu” siūlo išrinkti geriausius ir mieliausius Lietuvos atlikėjus. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

„69 danguje“. Jau beveik ketverius metus egzistuojanti merginų grupė „69 danguje“ dažnai patenka į geriausių dainininkų ar geriausios grupės rinkimų sąrašus. Kalbama, kad „užpakaliukais dainuojančių“ merginų Godos, Ingridos, Karinos ir Nijolės skandalai tik dar labiau didina grupės populiarumą. Kuo jos nustebins šį kartą?




Birutė Dambrauskaitė. Pastaruoju metu apie dainininkę Birutę Dambrauskaitę kalbama kaip apie labiausiai išgražėjusią atlikėją. Moteris šiuo metu iš tiesų daug dėmesio skiria savo išvaizdai. Ir ne veltui. Į jos koncertus vis dar susirenka pilnos salės žiūrovų, o pati ponia Birutė džiaugiasi antra jaunyste.




Mini–Me. Nors visai neseniai apie atlikėją Mini-Me mažai kas težinojo, tačiau dabar mergina gali pasigirti vis augančiu koncertų skaičiumi ir nauju albumu. Taip pat – nauju vaikinu, naujomis perspektyvomis ir naujais gerbėjais. Atrodo, jog jaunoji žvaigždutė dabar nusitaikė į pačią populiarumo viršūnę.





Žilvinas Žvagulis. Atlikėjas, be kurio dainų neįsivaizduojami tikri baliai ir festivaliai. Daug kalbama apie skandalus, susijusius su jo audringais pasirodymais ne tik ant scenos, bet ir užkulisiuose. Tačiau tai tikrai netrukdo scenos senbuviui jau tiek daug metų pelnyti gerbėjų simpatijų.



Stasys Povilaitis. Maža Lietuvoje atlikėjų, kurie būtų žinomi ir vertinami ištisus dešimtmečius. Tačiau Stasį Povilaitį garbina visi. Ir jauni, ir seni. Scenos grandas tuo labai didžiuojasi, nenustygsta vietoje ir kuria naujas dainas. Jis jau yra išleidęs net 20 albumų!






„Blogos mergaitės“. Išpopuliarėjusios merginų grupės „Blogos mergaitės“ narės vis dar kovoja su „blogais“ vyrais. Tačiau visus labiausiai domina, kodėl jos taip daro? Gal tokiu būdu jos bando suvilioti dar daugiau gerbėjų? Apie tai papasakos visos grupės narės. Visiškai atvirai!



Violeta ir Vilius Tarasovai. Atlikėjai Violeta ir Vilius Tarasovai garsėja kaip nuostabi šeima. „Katinais“ praminti dainininkai daug koncertuoja ir atskirai, ir kartu. Tačiau įvairiausi gandai apie juos niekaip nesibaigia. Kalbama, kad tarp Tarasovų ir Zvonkų vėl įsižiebė nesantaikos ugnis…





Marijonas Mikutavičius. Ir vėl svajonių jaunikis. Marijonas Mikutavičius. Vėl tapęs laisvu paukščiu, dainininkas visą laiką ir dėmesį skiria kūrybai, o paklaustas apie asmeninius santykius tik šypsosi ir purto galvą. O gal ir nereikia klausinėti? Gal jo dainose viskas pasakyta?





„Biplan“. Atlikėjų grupę „Biplan“ pastaruoju metu persekioja nesėkmės. Dar daugiau – užpuolimai! Visai neseniai koncerto metu nepatenkintas žiūrovas metė į juos butelį. O dabar juos net iš pistoleto apšaudė. Kaip į tai reaguoja patys muzikantai? Gal po tokių pasikėsinimų jau laikas susikraut daiktus ir bėgt iš šalies?





Donatas Montvydas. “Lietuvos dainų dešimtuko” nugalėtojas, tarptautinio jaunųjų atlikėjų festivalio „Slavianskij Bazar“ laimėtojas. Nors atlikėjas per trumpą laiką sugebėjo tiek daug pasiekti, dabar jis dingo kaip į vandenį. Ką veikia jaunasis talentas? Gal visiškai pasitraukė iš muzikinio pasaulio?





$qid=146;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją