„Siurprizų sulaukiau jau. Šitiek sveikinimų... Drauge su šeimyna vakare pavakarieniausime“, – pasakojo K. Tučkutė, gimtadienio rytą paklausta, kaip paminės gimtadienį.

Manekenė atskleidė, kad savo gimtadienių švęsti jai nepatinka. Esą kur kas smagiau pasilinksminti bičiulių gimtadienių metu.

„Sveikinti kitus yra maloniau, o mano pačios gimtadieniai... Švenčiu nenoriai. Na, bet jeigu maniškiai nori pašvęsti, tai tenka drauge pasilinksminti“, – atskleidė ji.

Pasiteiravus, ar jau sulaukė dovanų jubiliejaus proga, K. Tučkutė sakė ilgą laiką nebuvusi Lietuvoje, todėl bičiuliai kol kas spėjo apdovanoti tik dėmesiu.

ƒ„Pasveikino ir šeimyna, ir vyras, ir draugai iš kitų šalių, dovanos turbūt bus šiek tiek vėliau“, – juokavo pašnekovė.

Gimtadienio vakarą žinoma manekenė paminėjo viename sostinės restorane. Pasveikinti savo bičiulės su gražiu jubiliejumi atėjo Anna ir Aleksandras Ciupijai, Agnė ir Simonas Grigaliūnai, kiti artimi garsios manekenės bičiuliai. Į gimtadienio šventę užsuko ir Danielius Bunkus. Tiesa, be savo žmonos Natalijos. 

K. Tučkutės gimtadienio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)