„Žinoma, kad apsisprendžiau, bet jums nepasakysiu. Lai būna staigmena. Žinote, iki vestuvių apie tai, sakoma, nelabai gerai kalbėti. Kai jos bus įvykusios, tada jau bus galima drąsiai“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo „Pop Ladies narė.

Paklausta, kurį pavardės variantą moteris pasirinks – trumpesnįjį Zvonkės ar ilgesnįjį Zvonkienės, dainininkė juokais paprašė nebūti provokuojama. „Bet kokiu atveju mano vyro pavardė yra labai garsi ir visiems puikiai Lietuvoje žinoma. Reikia intrigėlę išlaikyti“, – kalbėjo ji.

„Manau, kad pavardė gyvenime ne tiek daug reiškia. Mes žmonės tiesiog tai sureikšminame. Yra faina, kai yra kažkokios intrigos, buvusios žmonos, jau girdėtos pavardės. Aš visiškai šito reikalo nesureikšminu. Galbūt liksiu ir prie savosios pavardės, jei rimtai šnekant. Palaukite, kol viskas įvyks“, – pokalbį baigė K. Nemycko.

Kokią pavardę visgi pasirinks būsima nuotaka, paaiškės tik vestuvių dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)