Simpatijų vienas kitam šįkart jie nė nebandė slėpti. Stasys ir Julija, užsukę į filmo „Park‘79“ premjerą viename Vilniaus kino teatrų, ryžosi net dviems kino seansams. Vienas greta kito įsitaisę itin patogiose kino salės kėdėse, priekinėje eilėje, iš pradžių jiedu peržiūrėjo dokumentinį filmą apie „Park‘79“ kūrimą. Baigę jį žiūrėti, susidomėję stebėjo ir patį filmą.

Pastaruoju metu S. Baltakis ne itin noriai pozuoja fotografams su naująja drauge, tačiau prieš keletą metų jis buvo atviras visuomenei. Nors apie buvusius santykius ir atžalas vyras nekalbėdavo, į bėdą papuolusiam tautiečiui pagelbėti neatsisakydavo. S. Baltakis - praeityje garsaus TV3 televizijos projekto „TV pagalba" narys. Vyras nelaimėlių gelbėti vykdavo drauge su savo porininke, šiuo metu LNK televizijos prodiusere dirbančia Laura Paukšte.

"TV pagalbos" komanda - S. Baltakis ir L. Paukštė (dešinėje)

Į filmo „Park‘79“ premjerą atvyko ir daugiau įžymybių. Trečiadienio vakarą kino salėje leido dainininkė Daina Bilevičiūtė, verslininkė Lidija Rasutis, TV režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Vytenis Pauliukaitis (d.)
Daina Bilevičiūtė ir Lidija Rasutis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją