Delfi kalbinta moteris pasakojo, kad nedidelė, tačiau vaizdais turininga sala šįkart nustebino ir įspūdį palikusiu ugnikalniu Teide. J. Partikė tikino, kad vaizdas nuo viršaus atima žadą.

„Žiūrėjau į vandenyną ir visus natūralius uolienų baseinus, ir galvojau, koks gražus mūsų pasaulis, kokia nepaprastai žavinga gamta ir kokie mes laimingi, turėdami tokias vietas. Į jas nuvykus – vaizdas, lyg stovėtum prieš nepaprastai žavingą atviruką“, – gamtos grožiu žavėjosi garsi plaukų meistrė.

Visgi į natūralų baseiną Justinai ir jos vaikinui nepavyko nueiti dėl neramaus vandenyno.

„Nueiti nepavyko, nes būtume nustumti į uolas. Pavojinga rizikuot gyvybe. Todėl tiesiog pasimaudėme ramesniame šone. Beje, žmonių beveik nebuvo, tik keletas vietinių ir porą turistų. Tad patariu nuvykti visiems, kas čia dar nėra buvę“, – paaiškino ji.

Justinos Partikės ir jos mylimojo Broniaus atostogos Tenerifėje

Garsi moteris ragina mėgstančius siaurus takelius ir ekstremalų vairavimą apsilankyti Masca tarpeklyje. Anot jos, tai garantuos beprotiškai gražius vaizdus.

„Jėzau, maniau, kad man širdis išlėks jais važiuojant“, – juokėsi J. Partikė.

Ji taip pat prisipažino, kad šios atostogos buvo kitokios, nei ji buvo įpratusi. Dažniausiai moteris didžiąją laiko dalį praleisdavo viešbučio teritorijoje, visgi šįkart pasinėrė į turistinius malonumus.

„Mano nuoširdus patarimas keliaujantiems į Tenerifę – jei norit kuo daugiau pamatyti, įsidėkit pietus į indelius ir lėkit. Mes pasiėmėme paprastą, bet ne prastą viešbutį su trimis baseinais, kuriais nesinaudojome, nes vis kur nors važiavome. Kambaryje buvo ir virtuvėlė“, – pasakojo ji.

Justinos Partikės ir jos mylimojo Broniaus atostogos Tenerifėje

Visos kelionės metu maistą J. Partikė gamino pati, tik vakarienei pasirinkdavo viešbučio restoraną.

„Pietus valgydavome pačiose nerealiausiose vietose. Tarkim, kartą valgėme Teidės viršūnėje, ant vandenyno kranto ir tarpekliuose. Susitaupo ne tik pinigai, bet ir laikas. Sulaukiau ir neapykantos žinučių, kad į keliones važiuojame, tačiau negalime sau leisti restoranų. Bet iš tiesų keletą kartų nuėjome, tiesiog nespėjome visko fiziškai apvažiuoti.

Tačiau kartais esmė ne apie pinigus. Galiu sau leisti eiti į prabangias kavines ir tai rodyti bei girtis, bet šį kartą prabangius pietus išmainėme į prasmingą laiką, gražius vaizdus ir salos tyrinėjimą“, – kalbėjo ji.

Kelionės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)