Ne paslaptis, kad žinoma grožio specialistė gerbėjams nuolat padovanoja po išskirtinę ir dar nematytą fotosesiją. Tad tokia buvo ir ši – su visiškai nauja idėja.

Delfi apie naują fotosesiją sutikusi papasakoti J. Partikė atskleidė, kad mintis pasidaryti šias nuotraukas gimė visiškai netikėtai. Pasirodo, vaikščiodama Klaipėdoje ji pamatė išskirtinio grožio suknelę, su kuria panoro įsiamžini.

„Mano fotografė labai greitai sumąstė. O ir rezultatas išėjo maksimaliai geras – toks moteriškas, subtilus. Grynai buvo ant to kabliukas“, – pasakojo ji.

Justinos Partikės fotosesija

O šalia pasakiško grožio suknelės buvo galima pamatyti ir angelo sparnus. Ekstravagantiškas fotosesijas mėgstanti Justina sakė, kad norėjosi save parodyti kitokiame amplua.

„Norėjau subtilumo“, – sakė ji.

Tiesa, šios fotosesijos galėjo ir nebūti. Pasirodo, moterį paskatino ją įamžinusi fotografė.

„Jai gimė staigi mintis kaip tik tuo metu, kai pasakiau, kad važiuoju namo. Paragino greitai pasidaryti glamūrinę fotosesiją. Tą mes ir padarėme. Kažkokios konkrečios idėjos neturėjau. Tiesiog norėjau, nes labai seniai dariau“, – Delfi kalbėjo J. Partikė.

Justinos Partikės fotosesija

Šalia šios fotosesijos galima pamatyti ir kiek atviresnius kadrus. J. Partikė atviravo, kad apsinuoginti jai nėra baisu, nes tai ne pirmas kartas, kai išsirengia prieš kamerą.

„Man čia kaip tik labai subtilu ir moteriška. Visiškai nieko nesimato, o gražiai uždengta. Esu turėjusi, kur matėsi dalis krūtinės, o čia labiau parodyta moteriškesnė pusė“, – pasakojo ji.

Daugiau fotosesijos nuotraukų:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)