„Vakar mano pelenės istorija baigėsi anksčiau negu tikėjausi“, – prisipažino J. Rudokė.

„Ilgai ruošėmės ir labai laukėme, bet suplyšęs mano nuostabios suknelės užtrauktukas neleido žingsniuoti raudonu kilimu. Neslėpsiu, buvo ir ašarų. Bet, paaiškėjo, kad viskas tik į naudą! „Žmonės 2019“ žiūrėjome jaukiai apsikabinę namie. O mano vyras visus apdovanojimus skyrė man!“ – atviravo ji.

Justina Rudokė

Buvusi manekenė, kuri dabar augina vos kelių mėnesių sūnelį Raidą Ramūną, dėkojo dizainerei ir makiažo specialistei už sukurtą jos įvaizdį, kuris, deja, nebuvo įamžintas prašmatniame renginyje.

„Labai liūdėjau, nes daug ruošiausi, bet ką padarysi. Apdovanojimus žiūrėjome apsikrovę maistu per televizorių, – DELFI pasakojo Justina.

Jauna moteris išdavė, kad nesėkmės akimirką ji ir vėl paguodą rado savo vyro glėbyje.

„Ramūnas labai palaikė ir sakė, kad nėra čia ko liūdėti. „Tu geriausia ir gražiausia, o mano visi apdovanojimai tau“, – sakė jis. Suknelė buvo nuostabi, bet tiesiog užtrauktukas neatlaikė vyro jėgos. O kitos suknelės rengtis nesinorėjo, o ir laiko nebuvo, matyt, taip buvo lemta“ , – šyptelėjo pašnekovė.

DELFI primena, kad penktadienį vykusiame renginyje dalyvavo ryškiausios pramogų verslo žvaigždės, kurios užlipusios ant raudonojo kilimo vilkėjo kaip niekad prabangius ir akį traukiančius įvaizdžius:

Renginio akimirkos:

Po oficialios dalies garsenybės atsipalaidavo dūzgėse:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)