Prieš kone dešimtmetį kurti karjeros ir šeimos už Atlanto persikėlė jos dukra atlikėja Evelina Anusauskaitė-Young, na, o dabar atstumas ją skiria dar ir nuo mylimojo – tolimųjų reisų vairuotojo Nerijaus. Tris savaites Lietuvoje gyvenantis, šešias – Airijoje dirbantis vyras neseniai surengė Jurgai filmo scenarijaus vertas piršlybas. „Tą pačią minutę, kai susižadėjome, mumyse kažkas kardinaliai pasikeitė“, – sako pašnekovė. Šios sužadėtuvės tiek jai, tiek mylimajam – pirmosios, todėl be galo ypatingos.

Su buvusiu sutuoktiniu, fotografu Ričardu Anusausku fotomenininkė užaugino tris atžalas – 21-erių Haroldą, 31-erių video produkcijos vadovą Mindaugą bei 34-erių dainininkę ir dainų rašytoja E. Anusauskaitę-Young. Evelina ištekėjo už amerikiečių garso režisieriaus, su Holivudo žvaigždėmis dirbančio Adamo Youngo, o Mindaugas rugsėjį vedė mylimąją, finansinių technologijų įmonės vadovų asistentę Emilę. Regis, ši mama – stiprių vaikų kalvė. Jurga neslepia savo tvirto charakterio, kuris atvedė ją į asmeninę laimę.

„Aš visada žinojau, kad reikia save mylėti. Tačiau praktiškai tai pasiekti sugebėjau tik sulaukusi 50-ties. Tada į mano gyvenimą atėjo teisingas vyras - Nerijus“, – sako optimizmu užkrečianti pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)