Šis procesas buvo užfiksuotas vaizdo įraše, kuriame matyti, kaip žinomam vyrui renkama nauja šukuosena.

„Štai – naujasis senasis Jovani“, – pristatydamas fanams vaizdo įrašą brūkštelėjo Jovani.

Stiliaus pokyčius pastebėję žinomo vyro gerbėjai negailėjo komplimentų, o ankstesnis jos įvaizdis vienam priminė Holivudo aktorių: „Minus 8 metai tai tikrai“, „Ačiū Dievui, vėl į normalų žmogų panašus“, „Gražiam žmogui viskas tinka. Su ilgais plaukais tu toks panašus į aktorių Brendaną Fraserį“, „Atjaunėjai. Senasis Jovani sugrįžo“, „ Tau tikrai labiau tinka tokia šukuosena!“.

Fanai kurį laiką ragino J. Nainį pasitrumpinti plaukus. Tačiau šie, anot didžėjaus žmonos Simonos Nainės, labai patiko ir jai.

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ apsilankiusi Simona ir čia sulaukė klausimo apie vyro šukuoseną.

„Aš jam neleidžiu kirpti plaukų, sakau: „Jonai, tikrai ne, būsi mano Džiumandži, Mauglis, Tarzanas. Man labai patinka“, – juokėsi žinoma moteris ir prasitarė, kad kartais juos pati gražindavo tiesintuvu. Beje, anot Simonos, po tiesinimo Jono plaukai tapdavo tokio paties ilgio kaip ir jos pačios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)