Apie tai socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje prabilo jos mylimasis Mantas Vygantas. Vyras teigė, kad J. Naruševičiūtė jau žinojo apie kelionę, tačiau apie staigmeną oro uoste – dar ne.

Šiuo įrašu dainininkas leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Viskas prasidėjo dar 2023 metais liepos mėnesį, kai man toptelėjo į galvą mintis, jog reikia Jolantai padaryti staigmeną jubiliejaus proga. Kažkaip visada asmeniškai man didžiausia vertybė yra laikas. Atsiminimai, emocijos, kurios išlieka visam gyvenimui. Dovanos, dovanomis... Malonu taip pat.

Tuo metu koncertavome Lietuvoje ir buvome artimų, laiko patikrintų draugų kompanijoje. Kol Jolanta dainavo solo, pasikviečiau draugus ir tariau: „Mielieji, gal norėtumėte prisijungti prie mano svajonės ir padaryti staigmeną, apie kurią Jolanta nieko nežinotų iki dienos, kai išauš jos jubiliejus?“

Ir štai ta ilgai laukta diena. Atvykome į oro uostą. Aišku, Jolanta jau žino apie kelionę į Balį, bet nežino, kas jos laukia toliau. Wuoooolia, iš po kampo išnyra mūsų draugai su daina „Gimimo diena“. Jolantos dar tokios nemačiau: nuostaba, emocijos ir didelis džiaugsmas tiek iš išorės, tiek viduje. Po 19 valandų kelionės atsidūrėme rojaus kampelyje.

Mielieji, tikrai nuoširdžiai daug dirbame, atiduodame savo širdį mūsų klausytojams. Ypač daug emocijų sugeria Jolantėlė, tad norėjosi, kad nors trumpam ji pasijustų tikra karalienė.

Tad dabar mūsų laikas! Pailsėsime ir kibsime toliau į darbus džiuginti jus visus. Pakeliui laukia dvi naujos dainos, kurios pasieks jus jau šį pavasarį, sekite naujienas.

Ačiū draugams, kurie tapo mūsų šeimos dalimi, ačiū kad esate kartu , kad Jolanta ir aš turime tiek daug džiaugsmo, keliaudami kartu. O dabar norime pasidalinti pirmais kelionės įspūdžiais. Dar daug visko laukia prieš akis, bet čia – pirmieji mūsų žingsniai Indonezijoje“, – pasakojo draugams Mantas Vygantas.

Delfi vyras pridūrė, kad Balio saloje praleis dvi savaites. Kartu su jais keliaus ir itin artimi draugai.

„Keliausime per salą ir kitas aplink esančias salas. Tai pasiruošimas ir poilsis prieš kovo mėnesio koncertus Lietuvoje“, – kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)