Šventės akimirkos nugulė į asmenines J. Caudwello socialinių tinklų paskyras. Su sekėjais nuotraukomis pasidalijęs vyras parodė, kaip atrodė ne tik jis, bet kartu su juo gimtadienį šventusi šeima.

Štai M. Vžesniauskaitė sumanė tapti juodaplauke vampyre, o vaikus papuošė kur kas mielesniais kostiumais – jie tapo moliūgėliais.

„Helovinas į Stafordšyrą atvyko anksti – praėjusį savaitgalį mano gimtadienio šventėje buvo pasirinkta šiurpi kostiumų tema.

Kai kurie makabriški makiažai ir apranga buvo išties siaubingi!

Peržiūrėkite, kas nutiko, kai svečiai įlipo į baisųjį naktinį traukinį.

Ačiū, Modestai, draugams ir šeimai, kurie padėjo man įžengti į dar vienus metus. Nepaisant regimybės, dar nesame mirę!“ – juokavo garsus vyras.


Delfi primena, kad šeima vasarą lankėsi Lietuvoje. Savo atostogų Lietuvoje akimirkomis tiek J. Caudwellas, tiek M. Vžesniauskaitė dalijosi socialinio tinklo „Instagram“ paskyrose. Sutuoktiniai įkėlė ne vieną žavią nuotrauką, kurioje matosi, kaip šeima kartu leidžia laiką Palangoje.

Viename kadre galima pamatyti visą Modestos šeimą – tėvus, sesę su vyru ir jų vaikus. O šalia nuotraukų milijardierius paminėjo, kad tai pirmasis naujagimės Isabellos Sky apsilankymas mamos tėvynėje.

Tiesa, kelionės metu buvo ir liūdnesnių akimirkų. J. Caudwellas atskleidė, kad sunkiai serga mylimas M. Vžesniaukaitės tėtis.

Šiais įrašais M. Vžesniauskaitė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Šeima yra viskas.

Visada ypač malonu matyti Leonardą ir Williamą, leidžiančius laiką su pusbroliais ir kitais giminaičiais Vilniuje ir iš pirmų lūpų sužinančius daugiau apie Modestos gimtąją Lietuvos šalį, virtuvę ir kultūrą.

Žinoma, Isabella bus per maža, kad prisimintų, bet ji taip pat buvo apipilta meile per pirmąjį apsilankymą Lietuvoje. Pirmą kartą susitiko su visa mamos šeima, įskaitant, deja, sunkiai sergantį senelį“, – prie nuotraukų rašė J. Caudwellas.

Į Lietuvą pas mylimą šeimą grįžusi M. Vžesniauskaitė atviravo, kad jaučiasi dėkinga už šias akimirkas.

„Neįkainojamas laikas su šeima Lietuvoje. Jaučiuosi tokia dėkinga ir laiminga už visas šias ypatingas akimirkas. Labai myliu“, – rašė M. Vžesniauskaitė.

Delfi primena, kad džiugiomis naujienomis apie dukros gimimą pora pasidalijo kovą. Apie gražią progą žinoma sportininkė pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Su gimtadieniu žmogau, kuris padarei mus laimingiausiais tėvais. Taip pat su gimtadieniu šiandien sveikiname Williamo seserį Libby. Fantastiškos dienos mieloji!!!“, – šalia nuotraukų rašė ji.


Po įrašu pasipylė šilti sveikinimai ir linkėjimai.

Delfi primena, kad profesionali dviratininkė ir jos mylimasis pirmojo vaikelio susilaukė 2021 kovo 16 d. Porai gimė berniukas, kuriam jiedu suteikė Williamo Johno Caudwello vardą.

„Svajonės išties pildosi. Esu palaiminta gavusi nuostabiausią gyvenimo dovaną“, – tuomet po jausminga nuotrauka socialiniame tinkle rašė Modesta.

Apie tai, kad laukiasi pirmos bendros atžalos, pora pranešė žurnalui „Hello!“ dar 2020-ųjų metų lapkritį. Tuomet britas džiaugėsi, kad jo gyvenimas dar kartą užsipildys vaikišku juoku.

„Esu labai laimingas. Dauguma vyrų mano, kad jų tėviškoji pareiga baigiasi apytikriai sulaukus 50-ies. Bet dabar, kai laukiame kūdikio, manęs dar laukia daug sunkaus tėviško darbo, todėl turiu išlikti sveikas ir stiprus. Padėsiu viskuo, kuo tik galėsiu – ir su sauskelnėmis, ir maitinimu. Tą dariau su visomis savo atžalomis“, – tuomet žurnalui kalbėjo J. Caudwellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)