Šaltinis pasakė: „Jennifer iš visų jėgų stengiasi užtikrinti dvyniams nuostabią vaikystę. Ji pasamdė spalvų terapeutą, kad išdažytų vaikų kambarį žalsvai melsva ir žydra spalvomis – tikėdama, kad šios spalvos turi įtakos intelektui.“

„Visu nėštumo laikotarpiu ji klausėsi klasikinės muzikos ir dabar vaikų kambaryje skamba muzika, kuri padeda kūdikiams atsipalaiduoti. Ji pasamdė profesionalią vaikų masažuotoją, kuri ateina vieną ar du kartus per savaitę.“

Pranešama, kad tapusi mama, 38 m. žvaigždė ėmė bijoti mikrobų bei bakterijų ir draudžia į vaikų kambarį nešti gėles bei dovanas, kad jis išliktų švarus, teigia šaltinis Didžiosios Britanijos laikraščiui „Daily Mirror“.

Anksčiau šią savaitę buvo pranešta, kad J. Lopez vaikų kambaryje įrengė antiseptinio valiklio automatus ir prašo svečių, kad prieš įžengdami į vaikų kambarį, jie dezinfekuotų rankas ir užsidėtų medicinines kaukes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją