Šiuo nuotaikingu pasitikimu Lietuvos prezidentas pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Jis džiaugėsi, kad darbo kelionės metu pavyko susitikti ir su legendine aktore.

„Šiltas ir nuotaikingas susitikimas Los Andžele su ypatingu žmogumi – legendine lietuvių kilmės Holivudo aktore Rūta Lee“, – rašė prezidentas.

Šiam susitikimui pirmoji ponia rinkosi ryškų įvaizdį – pasirodė su geltonos spalvos suknele ir raudonais aukštakulniais. Tuo tarpu Rūta Lee ją pasitiko su pastelinės spalvos suknele.

Akivaizdu, kad moterys iškart rado bendrą kalbą. Tiek D. Nausėdienė, tiek legendinė aktorė buvo matomos su pakilia nuotaika.

Rūta Lee ir Diana Nausėdienė

Delfi primena, kad Lietuvos Respublikos Prezidentas G. Nausėda ir pirmoji ponia D. Nausėdienė pirmadienio vakarą dalyvavo Niujorke surengtoje paramos Ukrainai vakarienėje. Vėliau jie skrido į Los Andželą, kur buvo atidarytas JAV ir Lietuvos verslo forumas.

Viso vizito į JAV metu pirmoji ponia demonstravo elegantišką stilių. Skirtingiems išėjimams ji pasirinko skirtingus derinius.

Pirmasis derinys buvo skirtas politinei vizito daliai. Diskusijos metu D. Nausėdienė vilkėjo dangišką kostiumėlį ir mėlyną šilkinę palaidinę.

Mėlyna spalva, kaip jau ne kartą pabrėžė įvairūs stilistai, geriausiai tinka politinei veiklai, mat ji demonstruoja lyderystę, tolerantiškas pažiūras, palaikymą skriaudžiamiems ir veikia raminančiai. Kostiumėlio švarkelis – surišamas medžiaginiu dirželiu, kas puikiai pabrėžia figūrą ir akcentuoja liemenį.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos nuotraukos/ Eitvydas Kinaitis

Paramos vakarienei D. Nausėdienė pasipuošė įspūdinga raudono šifono suknele. Ši taip pat buvo sujuosta per liemenį – reikia pastebėti, kad tokio silueto rūbai yra teisingiausias pasirinkimas, norint išlikti klasikiniai elegantiškai, o tuo pačiu akcentuoti figūrą ir moteriškumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)