Iškart po vestuvių E. Elzbergaitė kartu su šeima išvyko aplankyti Miegančių meškų kopas, esančias Mičigano šiaurėje. Kaip teigė Ernesta, šios kopos jai paliko neišdildomą įspūdį. „Kopos yra labai gražiame nacionaliniame parke. Vienos Amerikos laidos žiūrovai nubalsavo, kad šios kopos – gražiausia Amerikos vieta. Mičiganas labai priminė Lietuvą tiek savo oru, tiek gamta, o kopos labai priminė Nidą. Poilsiauti Mičigane dar labai smagu dėl to, kad yra didžiulis Mičigano ežeras. Tikrai yra ką pamatyti, viskas labai tvarkinga, gražu“, - kelionės įspūdžius pasakojo Ernesta, Amerikoje viešėjusi ne pirmą kartą.

Kartu su broliu, jo šeima ir mama apsistojusi prabangiame patėvio name, Ernesta turėjo užtektinai laiko ne tik apžiūrėti gražiausias apylinkes, bet ir nusiaubti prekybos centrus. „Nors nesu didelė vaikščiojimo po parduotuves gerbėja, tačiau Amerikoje visi apsipirkinėja. Amerikiečiai taip leidžia laisvalaikį, galva tiesiog apsisuka nuo pasirinkimo gausos“, - kalbėjo mergina.

E. Elzbergaitės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)