Oficiali susibūrimo priežastis - proginė kompanijos idėjas skleidžianti dizainerio kolekcija. Neoficiali - tiesiog dar viena galimybė drauge pakelti putojančio gėrimo taurę ir paskanauti tamsaus šokolado.

Į kolekciją rimtai nežiūrėjo nei pats J.Statkevičius, nei susirinkusieji. Tiesą sakant, ir kolekcija ją sunku pavadinti. Greičiau - gyva garsių moterų instaliacija buduaro tema.

Eglė Jackaitė, Živilė Diawara, Renata Voitechovskaja, Aistė Pilvelytė ir kitos garsios damos scenoje sėdėjo tarsi gyvas paveikslas, kuriam tiktų pavadinimas „Aukštuomenės buduaras“.

Kolekcijos modeliams drabužių stiliumi tikrai nenusileido susirinkusi publika. Daugelis susirinkusių paisė nurodyto aprangos kodo „raudona spalva+buduaras“ ir į renginį atvyko pasidabinę raudonais akcentais. Dažniausiai tai buvo įvairios detales - ryškūs kaspinai, kaklajuostės, dirželiai, šaliai, fantazijos. Jie puikiai derėjo prie juodų drabužių, kuriuos irgi rinkosi dauguma.

Ponia Daina Bosas pasirodė su dizainerio mėgiamų raudonų gvazdikų puokšte, o verslininkė Rasa Martens buvo pasipuošusi stilizuota matadoro apranga. Šokėjui N.Juškai puikiu akcentu tapo ne tik raudona rožė, bet ir ryškūs sportbačiai.

Svečių stilius - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją