18
Kitas

J. Statkevičius: Paryžius buvo nustebęs, iš kur viso to išmokau

Vokietijoje įsikūrusi kompanija norėjo, kad būtent Juozas, kuris Lietuvoje aplink save diktuoja orą, savo gyvenime turėtų kuo daugiau komforto. Tiesa, J. Statkevičius nepatenkintas kai kurių žmonių ir įmonių požiūriu į darbą. „Lietuvoje kokybės klausimas tarytum neegzistuoja. Greitas gyvenimas, greitas maistas, greitas seksas...“, – pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI kalbėjo jubiliatas.

Pokalbio metu Juozas prisiminė ne tik pažintį su Anna Wintour. Jam ne mažiau svarbios pažintys ir su Sharon Stone, Leonardo di Caprio bei Ornella Muti.

„Įtinku pasaulinio lygio madistėms, bet negaliu įtikti vietinėms. Kiekvienais metais pasitaiko išprotėjusių klienčių, bet užtai turiu jums ką papasakoti“, – išskirtinio DELFI interviu metu juokavo garsiausias Lietuvos, o kaip yra ne kartą sakęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras, visų Baltijos šalių dizaineris.

Tiesa, interviu pabaigoje rasite J. Statkevičiaus vaikystės nuotraukų galeriją.

18
Kitas

J. Statkevičius: Paryžius buvo nustebęs, iš kur viso to išmokau

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)