„Tai nėra paprastas darbas. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad viskas yra lengva. Iš tiesų modelio profesija yra labai sunki, – DELFI sakė J. Leonavičiūtė. – Tavo darbas yra būti drabužių pakaba. Svarbiausia modelio užduotis – kad rūbas kuo geriau ant tavęs kabėtų“.

J. Leonavičiūtė prisimena, kaip per vakarą ant podiumo tekdavo pademonstruoti ne vieną, bet penkis ar dar daugiau drabužių.

„Viskas iš šalies tik atrodo labai gražiai. Kai manekenės ramios žengia podiumu, niekas net neįtaria, kad užkulisiuose darbas vyksta dideliu tempu. Ši profesija pareikalauja daug nervų ir streso“, – sako dar ir dabar madas kartais demonstruojanti ar fotosesijose dalyvaujanti 32-iejų J. Leonavičiūtė.
Jolanta Leonavičiūtė

TV projektų dalyvė prisimena, kai ji gyveno Milane, į modelių peržiūras ir atrankas tekdavo bėgioti nuo ryto iki vakaro. Tada ji buvo liauna it nendrė, bet iš kai kurių užsakovų sulaukdavo replikų numesti svorio.

„Kai kurie prašydavo atsikratyti apie 4-5 kilogramų. Nepamenu, kiek tada svėriau, nes tai buvo pakankamai seniai. Tačiau tada taip pat buvau liesa. Netgi būdavo sunku surasti tinkamus drabužius“, – prisimena ilgakojė gražuolė, kuriai kelnės neretai būdavo arba per trumpos arba per plačios.
Jolanta Leonavičiūtė su drauge

Tiesa, Jolanta sako, kad dabar ji sveria tiek, kiek ir norėtų. Tačiau mielai numestų dar kelis papildomus kilogramus.

„Ruošiantis projektams pastaruosius septynis mėnesius labai intensyviai sportavau. Tačiau pasibaigus projektams pagaliau galėjau atsipūsti, pailsėti, išsimiegoti. Dėl to turbūt ir pradėjau saldainių per daug valgyti. Jau reikėtų šiek tiek dar numesti. Laukiu kol atšils, kad galėčiau pradėti lauke bėgioti“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)