ūrint „
balso“ finalą nebuvo įmanoma nepastebėti laidos vedėjos Ingos Jankauskaitės suknelės, kuri, kaip teigiama, buvo sukurta specialiai jai dizainerės Julia Janus.

Beveik identiška suknele prieš kurį laiką „Auksinių gaublių“ ceremonijoje pasirodė aktorė, „Oskaro“ laimėtoja Lupita Nyong'o. Suknelę kūrė dizaineris Ralphas Laurenas. Mano nuomone, tai arba neįprastas sutapimas, arba per didelis panašumas, kad būtų galima teigti, jog suknelę sukūrė J. Janus“, - rašė skaitytoja.

DELFI susisiekus su dizainere J. Jaunus, moteris sakė net nemačiusi minėtos R. Laureno suknelės. Garsi lietuvių drabužių kūrėja pasakojo, kad šią suknelę nupiešė gegužės mėnesį. L. Nyong'o raudona suknele pasipuošė sausio mėnesį vykusiuose filmų ir TV laidų apdovanojimuose.

Mados idėjos sklando visur. Skirtingose pasaulio vietose gali būti sukurti labai panašūs dalykai. Tuo pačiu metu Rusijoje ir Amerikoje buvo išrasta elektros lemputė. I. Jankauskaitę aš rengiau ne tik šį vakarą, bet ir kitus šešis. Džiaugiuosi, kad žmonės domisi, randa panašumų. O kai mano suknelė prilygsta ar panaši į pasaulinio dizainerio, yra puiku. Dėl lyginimo tikrai nesijaučiu įžeista“, - DELFI kalbėjo dizainerė.

Lupita Nyong'o, pasipuošusi dizainerio Ralpho Laureno suknele:

Inga Jankauskaitė, pasipuošusi dizainerės Julios Janus suknele:

">
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)