Anot D. Montvydo, normalu ir sveikintina, kad Lietuva seka pasaulines tendencijas, tad tokie palyginimai tik džiugina ir parodo, kad einama teisingu keliu. „Kai buvau jaunas, taip pat girdėdavau įvairiausių palyginimų. Tuo metu tai atrodė neigiamai, rodės, kad noriu būti išskirtinis, vienintelis ir panašiai. Tačiau dabar suprantu, kad vis dėlto vyrauja tendencijos, kad reikia matyti ir stebėti, kas vyksta pasaulyje ir būti palygintu su pasauline garsenybe tikrai nėra blogai, aš net džiaugiuosi“, – tikino D. Montvydas.

Atlikėjas pasakojo, kad kurdamas kiekvieną savo drabužių derinį, konsultuojasi su stilistu. „Žinoma, kad būna taip, jog parodau kažkokias nuotraukas, tada analizuojame, galvojame, keičiame. Juk mes, lietuviai, negalime savo sceniniams drabužiams skirti tiek lėšų, kiek pasaulinės garsenybės. Mano drabužiai tikrai nekainuoja dešimčių tūkstančių, – pasakojo Donatas. – Tačiau džiaugiuosi, kad Lietuvoje yra puikių dizainerių, kurių kūriniais galiu puoštis ir jie yra nuostabūs.“

Donatas Montvydas

Neseniai Vilniuje vyko visų trijų Baltijos šalių „eurovizininkų“ susitikimas. Pats Donatas šyptelėjo, kad tarp visų jų galima įžvelgti ir stiliaus panašumų. Vis dėlto jis nesijaudina, priešingai, mano, kad atlikėjui svarbiausia profesionalumas ir charizma. „Stilius svarbu, tačiau tai tik sudedamoji dalis, tai tas dalykas, kurį žmonės pamato, susižavi arba ne, tačiau vėliau tave vertina ir myli už sugebėjimus. Atlikėjui daug svarbiau būti profesionaliu dainininku, nors, žinoma, kiekvienas turi išskirtinumų, kurie patraukia: energiją, žvilgsnį, kūno kalbą. Tai ne ką mažiau svarbu“, – vardijo D. Montvydas.

Estas Jori Pootsmann, Donatas Montvydas, latvis Justs

Jau už mėnesio didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje stovėsiantis D. Montvydas Lietuvai atsovaus antrą kartą. Prieš kelerius metus grandioziniame dainų konkurse Donatas pasirodė su klasikiniu kostiumu bei blizgiais klasikiniais bateliais.

Kaip šįmet Donatas atrodys scenoje, dar neaišku, tačiau panašu, kad sportiniam stiliui neabejingas atlikėjas išliks ištikimas patogumui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)