Ši premjera tapo ir Dainiaus Kazlausko, kaip aktoriaus, sugrįžimu į teatro sceną po daugiau nei 10 metų. Naujo spektaklio įvertinti susirinko žinomi Lietuvos žmonės: Merūnas Vitulskis su šeima, Gerda Žemaitė, Naglis Bierancas, Renata Šakalytė, Ingrida Martinkėnaitė, Gintarė Gurevičiūtė, Sakalas Uždavinys, Ignas Lelys, Kotryna Kozlovaitė, Andrius Talžūnas ir kt.

Virtuoziška komedija apie įžūlų dviejų draugų elgesį, netikėtą atomazgą ir be galo nuotaikingą situaciją. Du muzikantai Vladimiras ir Polas jau beveik 20 metų yra sėkmingas pianistų duetas. Jų karjera išgyvena laimingą etapą: gauna prizą už naujausią albumą, o šlovę garantuosiantis turas organizuojamas Japonijoje. Organizatoriai pakvietė juos į nuostabią vietą Europos kalnuose atsipalaiduoti ir tinkamai pasiruošti šiai muzikinei kelionei.

Užuot pradėję dirbti, du draugai nutaria išsiaiškinti, kuris jų yra talentingesnis. Virtuozai vienas kitą puikiai pažįsta, kiekvienas iš jų žino visas partnerio silpnybes ir skausmingas vietas. Nors jie ir pavargo nuo trūkumų ir charakterių skirtumų, tačiau yra priversti su tuo taikstytis, nes pasitraukimas iš dueto sugriaus abiejų karjeras. Viešnagė turėjusi suteikti didelį profesinį komfortą, virto jų privačiu žlugimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją