Prieš kelias dienas D. Zvonkus instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jis įamžintas kirpėjos Virginijos kėdėje. Toliau parodomas galutinis šio vizito rezultatas – nudažyti D. Zvonkaus plaukai ir ūsai ryškiai raudona spalva.

Delfi D. Zvonkus pasakojo paprašęs, kad kirpėja jo išvaizdą padarytų šiuolaikiškesnę.

„Daugiau taip nebesakysiu. Spalva, toks dalykas, pamatai, kai jau nuplauna galvą, bet tai – ne pirmas kartas“, – juokėsi kalbėdamas atlikėjas.

Jis teigė, kad raudona spalva jį puošė ir bene prieš 24 metus, kai įsiamžino „Bavarijos“ albumo „Mylėk mane“ viršelio nuotraukoje.

„Tai man kaip ir nieko naujo“, – šypsojosi D. Zvonkus.

Paklaustas, ar neprailgo laikas kirpėjos kėdėje, pašnekovas juokėsi, kad nei kirpykloje, nei prekybos centre negali iškentėti ilgiau nei 20 minučių.

„Bet svarbu, kad vaikai patenkinti, o ir žmona sakė, jog patiko, nors aš esu tikras – ji meluoja“, – juokėsi D. Zvonkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)