28 metų sportininkas kaltinamas kartu su Povilu Žukausku iš draudimo kompanijos „PZU Lietuva“ bandė gauti draudimo išmoką už eismo įvykio metu apgadintą automobilį.

Apgaulės būdu galimai buvo siekiama gauti maždaug 977 eurų sumą.

Trečiadienį vykusiame bylos posėdyje kaltinamasis P. Žukauskas policijos pareigūnų atvesdintas surakintas antrankiais. 
Kaltinamasis Povilas Žukauskas

Bylos nagrinėjime buvo apklausiama kaltinamojo P. Žukausko sesuo, kuri seniau dirbo „PZU Lietuva“ draudime ir, anot teisėjo Aleno Piesliako, sudarė draudimo sutartį su savo broliu.

Jonavoje draudimo agente dirbanti moteris, anot teisėjo, visais įmanomais būdais bandė išvengti liudijimo. Tačiau trečiadienį ji pagaliau davė parodymus.

Kaltinamojo P. Žukausko sesuo tikino, kad sutarčių sudaroma nemažai, todėl ji nepamena sudariusi sutartį su savo broliu.

„Greičiausiai buvo sudaryta sutartis. Nepamenu. Tai buvo prieš trejus metus,o sutarčių sudaroma daug“, - teisėjui sakė ji.

Teisėjui pasiteiravus, ar sutartis buvo atšaukta, kaltinamojo sesuo taip pat neprisiminė. Perklausus, kokia buvo draudimo sutarties atšaukimo priežastis, apklausiamoji taip pat negalėjo įvardinti. Tačiau užtikrino, kad prieš trejus metus ji pati sutarties atšaukti negalėjo. Tai galėjo padaryti tik draudimo skyriaus vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)