Savo akimirkomis iš neįtikėtinai gražaus Italijos miestelio G. Alijeva leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Kiekvienos dienos įspūdžiai nugulė į moters asmeninę „Instagram“ paskyrą, kurioje nuo pat pirmos dienos ji papasakojo apie tai, kur apsistojo, ką aplankė ir ką skaniai valgė.

Štai ji atskleidė, kad kelionės pradžioje tikėtasi gyventi autentiško viešbučio „Grand Hotel Imperiale“ pastate. Vis tik jai šį kartą nepasisekė – vietos jame gyventi nebeliko.

Vis dėlto moteris per daug dėl to nenusivylė, nes nors ir iš kiek naujesnės viešbučio dalies, bet vis tiek su pasakišku vaizdu į ežerą.

„Labai daug keliavome, pamatėme vaizdų į Komo ežerą. Rytoj krausimės lagaminus ir keliausime toliau“, – sekėjams minėjo G. Alijeva.

Laukdama kitos dienos nuotykių moteris nepraleido ir netikėtų žaibų, lietaus bei griaustinio. Panašu, kad naktis buvo ne iš ramiųjų.

Vis tik jau kitą rytą ji mėgavosi saulės spinduliais ir visu pusdieniu prie ežero.

„Ne Lietuvos ežerai, bet labai gerai. Vau kaip gražu“, – šypsodamasi kalbėjo ji.

Tą pačią dieną atlikėja patraukė į kitą tokio pačio grožio ir itališko stiliaus viešbutį – „Villa Del Balbianello-Lenno“.

„Dėl šios vilos čia sugrįžome. Vaizdai tik įėjus yra vau, nerealūs. Pasaka, o ne gyvenimas. Man čia turbūt niekada nenusibos“, – su sekėjais džiaugėsi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)