Savo akį traukiančiais įvaizdžių deriniais ir akimirkoms iš apsilankymo Italijoje I. Burlinskaitė pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Šiais įrašais ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Pirmosiose nuotraukose žinomą moterį galima pamatyti prie garsaus Victor Emmanuel II monumento. Ji nutarė prie jo pozuoti dėvėdama raudonos spalvos suknelę ir baltus kailinius.

„Labas, Roma“, – trumpai prie nuotraukų pridūrė garsi moteris.

Vėliau įkeltame vaizdo įraše matyti, kad I. Burlinskaitė vaikšto po Romos gatves ir pozuoja prie fontano. Tiesa, čia ji nutarė pasipuošti kur kas paprasčiau.

„Serviruoju dar vieną dienos derinį“, – rašė ji.

Sutemus garsi nuomonės formuotoja nutarė padaryti dar vieną fotosesiją. Ir šįkart sulaukė ne tik internautų komplimentų, bet ir praeivių dėmesio – šie negalėjo nuo jos atitraukti akių.

„Madinga pėsčiųjų perėja naktį“, – prie nuotraukų prirašė I. Burlinskaitė.

Delfi primena, kad visai I. Burlinskaitė pasidalijo šokiruojančia istorija apie pamestą prabangų vėrinį.

Istoriją garsi nuomonės formuotoja nutarė papasakoti „Instagram“ paskyroje. I. Burlinskaitė su emocijomis pasakojo, kad šiomis dienomis turėjo daug nervų ir streso.

Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Manau, kad tai gali atsitikti bet kam, bet kaip visą laiką, kažkas atsitinka būtent man. Viskas vyko taip. Dalyvavome su vyru M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose, buvome pasiėmę nakvynę „Moxy“ kambarį, kur vyko vakarėlis. Grįžome į viešbutį, persirengiau į gražią raudoną suknelę ir vyro klausiau: „Ar reikia kažkokio papuošalo?“ Su savimi buvau atsivežusi labai brangų 20 tūkst. vertės deimantų vėrinį“, – pasakojimą pradėjo I. Burlinskaitė.

Ji tęsė, kad su vyru vis dėlto nusprendė, kad šio papuošalo jiems nereikia. Tad jį sudėjo atgal į maišelį šalia kitų papuošalų.

„Buvau įsitikinusi, kad jį sudėjau į maišelį, kur ir visi kiti papuošalai. Atsikėliau ryte, atrodo viską apsižiūrėjau, tikrai nieko nepalikau ant stalo. Tą maišiuką saugojau su savimi, persidėjau į lagaminą ir viskas. Stresinė situacija. Realiai buvau įsitikinusi, kad jis tikrai yra su manimi maišelyje, niekam nedaviau, nešiausi kartu, bet atidariusi maišelį jo nebuvo.

Visaip mąsčiau ir svarsčiau, kad vienintelė galimybė, kur jis galėjo būti paliktas, tai yra „Moxy“ viešbutis. Buvau įsitikinusi, kad kažkaip gal padėjau ne į maišelį, o kažkur kitur. Vakar vėlai vakare kalbėjau ir su viešbučio direktore. Noriu padėkoti, kad visi operatyviai sureagavo ir stengėsi man padėti. Bet šansų neturėjau, kad jis atsiras.

Ryte nusprendžiau neiti fotografuotis, nes apturėjau daug streso. Galvojau išsimiegosiu, kažką prisiminsiu. Liudas bandė nuraminti, kad vis dėlto tai tik daiktai. Užmigau ir ryte girdžiu skambina Liudas. Sako: „Įsijunk „Viber“ žinutes“, – pasakojo ji.

Vėliau I. Burlinskaitė parodė vaizdo įrašą, kuriame galima pamatyti, kaip jos vyras L. Vaisieta minėtąjį vėrinį randa viešbučio konteineryje.

„Ar jūs įsivaizduojate? Rado papuošalą konteineryje, šiukšlėse. Anksti ryte Liudas nuvažiavo, sukosi mintys apie tai ir surado tą papuošalą. Man atrodė, kad tai praktiškai neįmanoma. Aišku, labai didžiuojuosi savo vyru, nes ne kiekvienas taip pasielgtų. Labai noriu padėkoti „Moxy“ komandai, ypatingai generalinei direktorei, kuri neliko abejinga ir sustabdė šiukšlių išvežimą, iškuitė visą kambarį, ieškojo ir tikrai operatyviai mums suteikė didelę pagalbą. Viskas baigėsi laimingai.

Kai Liudas paskambino, tai net apsiverkiau. Aišku, tai tik pinigai, bet kai tokia stresinė situacija, kai kaina papuošalo labai didelė ir turi būti už jį atsakingas, jį prižiūrėti, nepaleisti iš akių, palikti saugiai. Vyras mane išgelbėjo“, – pasakojimą su ašaromis baigė I. Burlinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)