Apie asmeninį gyvenimą K. Kulbušauskaitė niekada nebuvo linkusi atvirauti, tačiau džiugiomis akimirkomis žinoma moteris pasidalindavo socialiniuose tinkluose.

Čia dar balandžio mėnesį ji savo sekėjams parodė ir sužadėtuvių žiedą, taip leisdama suprasti, kad netrukus moters laukia viena svarbiausių gyvenimo akimirkų – vestuvės.

Šventės dieną K. Kulbušauskaitė Delfi paatviravo, kad ją ne tik išlydėjo, bet ir papuošė dizaineris Kęstas Rimdžius, o santuokos liudininkė tapo artima bičiulė Karolina Meschino.

„Personal“ agentūros įkūrėja neslepė šypsenos. „Laukia nuostabi diena“, – Delfi trumpai sakė K. Kulbušauskaitė.

Kristinos Kulbušauskaitės šventės akimirkos – galerijoje:

Delfi primena, kad K. Kulbušauskaitė dirba su garsiausiomis šalies moterimis: K. Meschino, Indre Kavaliauskaite, Asta Meshino, Inga Žuolyte, Laura Mazaliene ir kitomis. Ši sritis reikalauja žinių komunikacijoje, vadyboje ir versle. Į influencerių rinką Kristina atėjo dar tuomet, kai nebuvo jokių taisyklių, tas jas ji kurti ėmė pati. Kristina juokauja, kad savo darbe jai tenka pabūti viskuo: ir vadybininke, ir psichologe, ir kurjere, ir vaikučių aukle, ir stiliste.

„Esu tarsi krikštamotė“, – juokėsi pašnekovė, anksčiau apsilankiusi Žinių radijo laidoje „Mados misija su Marija Palaikyte“.

Nors įprastai Kristinos darbo diena yra susijusi su socialiniais tinklais, čia slypi ir daugiau galimybių. Pavyzdžiui, kai influencerio žinomumas išauga, jis jį gali išnaudoti savo verslo kūrimui.

Kristina į savo darbą žiūri labai atsakingai, ji savo klientėmis rūpinasi kaip draugėmis: ne tik atlieka įprastas užduotis, bet ir mėgsta jas nustebinti švenčių proga.

„Mano pagrindinė pareiga yra nuimti visas jų atsakomybes, susijusias su projektų derinimu, jų įgyvendinimu. Norisi palengvinti savo klientėms gyvenimą, o ne jį apsunkinti“, – paaiškino K. Kulbušauskaitė.

Nepaisant sunkaus darbo, ši sritis dažnai visuomenėje vertinama skeptiškai. Prieš juokiantis ar puolant kritikuoti influencerius Kristina turi pavyzdį, kuris gali priversti jus apsigalvoti.

„Pavyzdys paprastas, paimkite telefoną, įsijunkite kamerą, paimkite tušinuką, obuolį ar bet kurį daiktą, esantį šalia jūsų ir pabandykite pakalbėti, pristatyti, rekomenduoti tą daiktą savo auditorijai. Tuomet supranti, kad tam reikia iškalbos, jog reikia atitinkamai atrodyti, pagalvoti, kaip viską papasakoti. Tam reikia atitinkamų savybių. Tikrai ne kiekvienas tą gali daryti“, – anksčiau tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)