„Instagram" paskelbtoje nuotraukų serijoje buvo matyti, kad buvusi televizijos realybės šou žvaigždė pinigų vestuvėms nepagailėjo – ji nutarė didžiąją dieną mėgautis klasikine prabanga.

Pozuodama su princesiška suknele, prie kurios buvo pritaisytas itin ilgas šleifas ir šydas, Olena tiesiog spindėjo.

Tamsiaplaukė gražuolė plaukus nutarė susegti į kuodą ir pasirinko natūralių atspalvių makiažą, pasižymintį lengvais akių šešėlių ir pieštuko potėpiais. Įspūdingą nuotakos įvaizdį užbaigė balti „Valentino" aukštakulniai ir baltų rožių ir bijūnų puokštė.

Jaunasis R. Marounas taip pat atrodė žavingai: jis vilkėjo trijų dalių kostiumą su pilka liemene ir kaklaraiščiu. Į atlapą jis buvo įsisegęs rožę, rašoma dailymail.co.uk.

Šventėje taip pat dalyvavo buvosi Olenos kolegė iš realybės šou „Viengungis" ir geriausia jos draugė Steph Dixon – ji buvo pamergė.

Šventišką svečių nuotaiką palaikė ir įspūdingą pasirodymą surengė daugybė Ukrainos tautinių šokių šokėjų.

Olena šventę rengti nutarė prabangioje „Sydney Ballroom" salėje, kurioje gausu prašmatnių šviestuvų.

Nuotakos stalas buvo išdabintas daugybe pastelinių spalvų rožių, jomis buvo papuošta ir arka.

Ant stalo taip pat stovėjo didžiulės vazos su baltomis ir persikų atspalvio rožėmis, kurios baltame stalo fone atrodė itin įspūdingai.

Pora nutarė rinktis tradicinį penkių aukštų vestuvinį tortą.

Olena ir Rodney per šventę pademonstravo savo žaismingąją pusę: jaunikis numovė ant elegantiškos kėdės sėdėjusios nuotakos keliaraištį.

R. Marounas „Instagram" pasidalino nuotrauka, kurioje jiedu su Olena įsiamžino laive. Vyriškis džiūgavo dėl būsimų vestuvių.

„Tik dvi naktys, ir kelio atgal nebebus", – rašė R. Marounas ir pridūrė grotažymę: „Kol mirtis mus išskirs".

Šiose prabangiose vestuvėse Australijoje dalyvavusi manekenė iš Lietuvos Radvilė Labutytė į svečią šalį buvo išvykusi dviems savaitėms.

Su iš Ukrainos kilusiu modeliu ji susipažino prieš kelerius metus Kanų kino festivalyje. Merginos tapo artimos, o šiemet Radvilė jau tapo jos pamerge. „Tai buvo itin prabangios vestuvės. Man teko pabuvoti daugybėje skirtingų vestuvių skirtingose šalyse, tačiau šios vestuvės buvo išskirtinės. Pamergių pasiruošimas čia vyko nuo 4 valandų ryto ir viskas buvo suplanuota iki smulkiausių detalių. Dalyvavo daugiau nei 400 svečių iš viso pasaulio.

Pačio vakarėlio metu vyko įspūdingi pasirodymai. Svečių ir pamergių suknelės buvo kaip iš žurnalų viršelių. Kalbant apie pačios nuotakos suknelę, ji svėrė apie 40 kg. Mes, pamergės, visur turėjome ją sekti ir nešti suknelę, nes su ja buvo be galo sunku judėti“, – pasakojo ji apie prabangių vestuvių užkulisius.

Radvilė pasakojo, kad įdomiausia jai buvo pamatyti vestuvių papročius iš arti. Ji sakė, kad šiais įspūdžiais gyvens dar ilgai.

Sausį Olena paskelbė apie sužadėtuves: ji „Instagram" pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas įspūdingasis sužadėtuvių žiedas, ir pridūrė prierašą: „Pasakiau „taip".

Ji taip pat pasidalino miela poros nuotrauka ir parašė: „Esame susižadėję. Rodney, išties esi nuostabiausias mano kada nors sutiktas žmogus. Negaliu patikėti, kad likusį gyvenimą praleisiu su geriausiu savo draugu".

„Labai tau dėkoju, kad padarei mūsų dieną ypatingą – tu mane pavertei laimingiausia mergina pasaulyje. Myliu tave, Marounai", – pridūrė O. Khamula.

Makiažo meistrė Olena labiausiai pagarsėjo pasirodymu realybės šou „Viengungis" 2016-aisiais. Viengungis tada buvo R. Strahanas, tačiau jiedu su Olena pora netapo.

2017-ųjų kovą Olena „Daily Mail Australia" pasakojo, kad Rodney yra „tas vienintelis".

„Labai džiaugiuosi, jog atradau savo antrąją pusę", – tuomet sakė modelis.

„Dalykai klostosi gerai, viskas bus puiku, mus sieja tvirtas ryšys", – sakė Olena.

Manoma, kad pora pradėjo susitikinėti 2016-ųjų spalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)